Vedete

Alexia, primul mesaj după plecarea iubitului ei, Mario Fresh, la Exatlon! Ce a făcut fiica Andreei Esca

Mario Fresh şi-a petrecut ultimele zile înainte de plecarea la Exatlon alături de Alexia Eram, iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mario Fresh este unul dintre cei 10 Faimoşi de la Exatlon sezonul 3. Tânărul este de mai bine de doi ani iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca.

Înainte de a pleca la Exatlon, Mario Fresh şi-a petrecut ultimele zile acasă cu iubita lui. Asta pentru că Alexia, care studiază la Londra, a fost şi ea în vacanţă de Sărbători.

Alexia Eram, mesaj după plecarea lui Mario Fresh la Exatlon! Cu cine s-a pozat fiica Andreei Esca

După ce Mario Fresh a plecat la Exatlon, Alexia Eram a postat o imagine în care apare alături de iubitul ei, dar şi de Lino Golden şi de iubita acestuia. ”Golden family”, este mesajul postat de Alexia lângă imaginea respectivă.

Se ştie că Mario Fresh şi Lino Golden sunt prieteni buni, amândoi artiştii fiind ”copiii” lui Alex Velea, care le-a fost nu doar mentor ci un adevărat părinte, cazându-i în apartamentul în care acesta locuieşte cu Antonia şi cu cei doi băieţi ai lor.

Participarea lui Mario Fresh la Exatlon i-a luat prin surprindere pe fanii cântăreţului. ”Sunt un tip competitiv şi îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea  ”Exatlon” va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiţie cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanţă, dar vreau să mă autodepăşesc”, a declarat Mario Fresh despre participarea lui la Exatlon.

Galerie foto  Urmatorul articol