Bruce de la Exatlon 1 a dezvăluit pe cine susţine sezonul acesta! Internauţii au sărit imediat şi i-au făcut reproşuri! Ce răspuns a dat el

Bruce de la Exatlon sezonul 1 a dezvăluit ce concurent va susţine îm cel de-al treilea sezon.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Valentin Chiş a făcut parte din echipa Faimoşilor, iar acum îşi doreşte ca un Războinic să câştige trofeul. Este vorba despre Andrei Angelescu, bun prieten, dansator şi coregraf.

"Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, coleg de breasla si dansator extrem de talentat, incepe experienta Exatlon România sezonul 3 care ii va schimba cu siguranta si lui viata!

Stiu ca ti-ai dorit inca din primul sezon sa participi si sa traiesti momentul Exatlon, iar rabdarea si dorinta ti-au indeplinit visul!

Prietenia nu tine cont de echipe, te sustin in aventura ta si de abia astept sa-ti vad evolutia, in cea mai inedita competitie TV care va incepe sambata, ora 20:00, numai pe Kanal D!

Iti doresc multa concentrare, atentie si o tona de calm!", a scris Bruce, Faimosul de la Exatlon 1.

"Nu mai ţii cu Faimoşii?" l-a întrebat un internaut. "Ţin cu Andrei", a răspuns Valentin Chiş cu promptitudine.

"Concursul, după cum se ştie, este individual. Ţin cu Andrei! Am spus-o şi mai sus, prietenia mea nu este condiţionată de echipă", a completat Bruce, după ce mai mulţi susţinători ai Faimoşilor i-au reproşat că a trecut de partea Războinicilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: