Vedete

Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania! Uite-l pe finalistul Exatlon 2, îmbrăcat în Moş Craciun, cum le oferă cadouri poliţiştilor! VIDEO

Acum doi ani, Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În decembrie 2016, Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania. “Anul acesta nu am mai reuşit să fac un video de Crăciun dar sper să vă pot face să zâmbiţi putin cu unul pe care l-am facut în urmă cu doi ani”, a postat finalistul Exatlon 2, care a petrecut Sărbătorile tot în Germania, la Darmstadt. (vezi care este legătura secretă dintre Beatrice Olaru şi Alin Andronic)

Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania: "Lăsati-vă sufletul să renască"

“E sărbătoare! Bucurati-vă de pace, lumină si căldură alături de cei dragi vouă. Dăruiţi din toată inima şi deschideţi-vă sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lăsati-vă sufletul să renască şi trăiţi fiecare zi ca pe un dar nepreţuit. Crăciun fericit!”, le-a transmis Alin fanilor. În videoclipul realizat de el şi amicii săi, Andronic apare îmbrăcat în Moş Crăciun, cu un sac în spinare, călare pe o bicicletă.

Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania. S-a plimbat cu bicicleta prin Darmstadt

În 2016, Alin Andronic a filmat un videoclip de Crăciun în Germania. El a fost surprins în timp ce trecea cu bicicleta prin parcul oraşului, apoi prin centrul acestuia, unde a început să împartă cadouri trecătorilor. La un moment dat, Andronic le-a oferit cadouri unor poliţişti care patrulau prin zona turistică din Darmstadt.


 

Galerie foto  Urmatorul articol