Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, atac dur la adresa unei vedete! „Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!”

Alin Sălăjean, în afara competiției Survivor România 2021, este om de radio și mastru în ceremonii în Cluj.

Alin Sălăjean
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Alin Sălăjean este unul dintre jucătorii de bază din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Este unul dintre concurenții cărora nu le este frică să spună exact ceea ce gândește și ceea ce simte cu privire la ceilalți. Iar asta nu se întâmplă doar în cadrul competiției de pe pstul KanalD, ci așa este caracterul lui Alin și în afara Survivor România. 

Războinicul, în afara competiției, este om de radio, iar de-a lungul carierei sale a întâlnit mai mulți artiști cărora le-a difuzat muzica către ascultători. Recent, acesta a acuzat o mare cântăreață de muzică populară că ar fi plagiat. 

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean

Ce i-a transmits Alin Sălăjean unei super vedete din România

Alin Sălăjean a făcut, recent, o remarcă la adresa unei interprete de muzică populară de la noi. În mesajul postat de el, acesta o acuză pe cântărează că muzica pe care o cântă și care se bucură de multă popularitate în rândul românilor, este doar un colaj pe care îl cânta un al artist, în urma cu circa 10 ani. 

Alin Sălăjean este om de radio și maestru de ceremonii in Cluj. De-a lungul carierei sale în lumea media, acesta nu s-a sfiit să spună exact ceea ce gândește, iar de câte ori a sesizat o neregulă în industria muzicală, a făcut-o publică.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău

Este cazul și de această dată, se pare. Alin Sălăjean o acuză pe Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, că muzica pe care o cântă și care a devenit virală pe internet, este nimic altceva decât o reinterpretare a unul alt artist. 

„Off Topic! Din industria evenimentelor, singurul artist' cu care sunt certat este Florin Rupa, dar deontologia mea profesională mă obligă să scriu un adevăr.

Citeste si: Războinicii au câștigat jocul de comunicare în fața Faimoșilor! Primele reacții ale concurenților Survivor: „Sunt copleșit!”

Colajul etno pe care il cântă Vlăduța Lupău, devenit viral, Florin Rupa îl cânta acum 10 ani de zile.

Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!!! Oare cine?” , spune Alin Sălăjean

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Sălăjean, soția lui Alin de la Survivor România 2021, a pus ochii pe un Faimos. Războinicul va înnebuni când va afla: „E bad boy!”

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, prezentator la un post de televiziune consacrat. Ce nu știu Faimoșii despre Războinic

Diana Sălăjean, gest emoționant pentru soțul ei! Cum îl susține pe Alin Sălăjean la Survivor România 2021: „Sunt mândră de el..."

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies