Alin Sălăjean și Simona Hapciuc, față în față după scandalurile de la Survivor România: "A fost o strategie" EXCLUSIV

Alin Sălăjean și Simona Hapciuc s-au întâlnit pentru prima dată, după ce au fost eliminați de la Survivor România.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au fost puși față în față, după ce au fost eliminați de la Survivor România. Foștii concurenți au vorbit despre strategiile din competiția fenomen de la Kanal D, dar și despre certurile pe care le-au avut de-a lungul emisiunii. 

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean, adevărul despre strategiile de la Survivor România

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au fost invitați, astăzi, în platoul WOWbiz, unde au vorbit despre strategiile din echipa Faimoșilor. Fosta concurentă susține că, încă de la început, Faimoșii și-au dorit să o scoată din competiție pe Roxana Nemeș. Zanni, Culiță și Ana, cea din urmă chiar i-a precizat faptul acesteia că o va vota. 

Citeste si: Scandal între Ștefan Ciuculescu și Rapid! Faimosul și-a reziliat contractul cu câteva săptămâni înainte să vină în Dominicană! EXCLUSIV

Alin: Este mai bărbat decât alți bărbați (n.r- Simona). În sensul bun.

Simona: Mă enervai. Muream câteodată.

Simona: Îi dau foarte mare dreptate lui Ștefan. Aceste blaturi cu: „Hai să pierdem, ca să scoatem din echipa noastră”, erau de la început.

Din păcate au fost persoane din lumea sportului care și-au călcat pe principiul de sportivi pentru a scoate din echipă pe cineva. Ana a făcut asta. Lumea din fața televizorului, în momentul în care vorbește, nu se gîndește că de acasă nu se vede totul. S-a dorit eliminarea Roxanei Nemeș încă de la început. O dorea Zanni, Culiță, Ana. Ana i-a și zis Roxanei că o va vota. Se vorbea despre eliminarea lui Moroșanu.
În momentul în care am fost nominalizată eu, ceilalți își doreau să îl voteze pe Moroșanu. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean
Simona Hapciuc [Sursa foto: Captură YouTube]

Totodată, Simona a mai adăugat faptul că, în momentul în care a fost nominalizată spre eliminare, de fapt, Faimoșii își doreau să îl voteze pe Moroșanu.

Aceasta continuă declarațiile șocante și despre Culiță, despre care spune că este cel mai parșiv. 

Simona- Eu eram în spate, nu m-au văzut. Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu. Așa a zis el. Este cel mai parșiv. Culiță nu este omul care se arată la TV. Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând. 

Lumea a început să vadă. Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV. Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el. Ar fi singura persoană pe care nu aș putea... Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze. A fost o strategie, le-a spus Culiță. 

Alin: Pe mine mă surprinde neplăcut un lucru. Că unii Faimoși nu au jucat sportiv până la capăt, adică au pierdut intenționat, pentru că nu o suportau pe Simona. Dacă a făcut așa ceva persoana respectivă (n.r- Ana), m-a dezamăgit enorm. Acum îmi pun semne de întrebare. Este inadmisibil. Noi eram acolo și vedeam toate gesturile. La noi nu s-a ajuns atât de departe.

Alin Sălăjean, declarații despre Războinici

În continuare, Alin a vorbit despre eliminarea lui Sorin de la Survivor România, dar și despre faptul că a încercat să nu mai influențeze lumea să voteze Albert. Cu toate acestea, concurentul a ieșit în continuare favorit. 

Cât despre Sorin, acesta îl consideră un om extraordinar și ar vrea să se întâlnească cu el să vorbească. 

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean
Alin Sălăjean[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Sebastian și Ștefan la Survivor România? Irisha vorbește despre scandalul Faimoșilor: "Zanni și Sebi au folosit o tactică"

Alin: De când am venit acasă, s-a scris destul de mult. S-a demonstrat că nu eu sunt omul care manipulează lumea. Și aici mă refer la Albert. O parte din oameni spuneau că eu manipulez voturile oamenilor. Dovadă e că în ultimele săptămâni eu m-am retras. Ce s-a întâmplat? În continuare, Albert e favoritul publicului. Dacă eu căutam să ies în evidență, îl atacam direct pe Moroșanu.

Simona: La un moment dat mi se părea că toată lumea îl atacă. Asta a fost problema, de la psihic, a avut o perioadă de cădere. Acum, după ce au plecat anumite persoane, și-a revenit.

Alin: Sorin și-a cerut scuze familiei lui Albert, pentru ceea ce a făcut acolo. Îl felicit că a conștientizat anumite lucruri. Eu am fost cel care mereu a fost împotriva lui Sorin. El în viața de zi cu zi e un om extraordinar, glumeț. Are calitatea de a trage oamenii lângă el, fiind un caracter frumos, dacă vrea. Sunt sigur că mă urmărește. Îmi doresc să mă întâlnesc cu el și să vorbim.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Dumitru, victima unui dezaxat! S-a dat drept iubitul Biancăi Drăgușanu și i-a făcut avansuri explicite! Ce a putut să-i ceară Faimoasei?

Roxana Ghiță și Marilena de la Survivor vor să meargă la Asia Express. Anunțul făcut de ”războinică”

Cine este iubita lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și de ce nu a suflat faimosul nici o vorbă despre ea până acum? Dezvăluiri exclusive

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Când ai noroc, atunci ai cu carul! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies