Alina Chivulescu, primele imagini după ce soțul ei a anunțat că are cancer! Actrița este transformată dramatic VIDEO EXCLUSIV

Imagini rare surprinse de paparazzi WOWbiz.ro cu Alina Chivulescu, la scurtă vreme după ce Dan Chișu a anunțat că are cancer.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Actrița Alina Chivulescu a devenit o prezență rară, în ultima vreme. Căsătorită cu Dan Chișu la sfțrșitul anului trecut, după aproape 20 de ani de relație, Alina nu a mai apărut în ultime vreme pe micile ecrane, cu toate că în urmă cu ceva vreme era nelipsită (a jucat în serialul ”La Bloc”, unul dintre cele mai lungi proiecte tv din România).

fara descriere

Alina Chivulescu are 45 de ani iar transformarea ei fizică este evidentă. Actrița pare destul de îmbătrânită, nu pare să mai dea foarte multă atenție felului în care arată și pare apăsată de griji. Iar asta nu e deloc de mirare.

Dan Chișu, soțul Alinei Chivulescu, bolnav

fara descriere

Regizorul Dan Chișu, soțul Alinei, a dezvăluit recent că suferă de cancer la piele. Chișu a povestit că a descoperit întâmplător că suferă de această afecșiune, la o petrecere, acolo unde s-a întâlnit cu o prietenă medic. Aceasta l-a privit și l-a chemat a doua zi la analize. Rezultatul a fost pozitiv, Chișu având tumori pe nas, frunte și lângă sprâncene, descoperite în perioada 2014-2017. ”Aveam educația controlului medical anual și, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o”, a recunoscut soțul Alinei Chivulescu.

Citeste si: O nouă nuntă în showbiz! Dan Chişu şi Alina Chivulescu s-au căsătorit!

Citeste si: Dan Chisu vrea sa paraseasca Romania? Umbla vorba ca regizorul isi vinde proprietatiile si isi lichideaza afacerile

Citeste si: Dan Chisu incearca sa se pastreze in forma prin alimentatie sanatoasa! Ce a cumparat de la supermarket VIDEO EXCLUSIV

Alina Chivulescu și Dan Chișu au avut o relașie în tinerețe, după care ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Mihai Cuptor, în timp ce el a trăit o poveste complicată cu Manuela Hărăbor. Cei doi s-au revăzut în 2014, pe platourile filmului ”Selfie”, când amândoi erau singuri și și-au reluat relația.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate