Vedete

Alina de la Exatlon adora sa fie in centrul atentiei! Detaliile care ti-au scapat aseara, in timpul emisiunii! Ce facea "fitnessista" cand stia ca toti ochii sunt asupra ei

Alina, concurenta din echipa Razboinicilor si una dintre cele mai de temut competitoare din show-ul Exatlon, adora sa fie in centrul atentiei!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alina a primit o veste foarte buna aseara: Cosmin Cernat i-a spus ca ea a adus cele mai multe puncte pentru echipa ei in ultima saptamana.

 

Alina Pana, concurenta care face parte din echipa Razboinicilor la Exatlon, adora atunci cand toata lumea este cu ochii pe ea. Blondina care face culturism se da mereu in spectacol cand stie ca este filmata si toata lumea e atenta la tot ce face.

 

Alina a intrat aseara in joc de doua ori pentru echipa ei. De fiecare data, sportiva blondina a facut miscari largi, ca sa atraga atentia. Alina a inceput sa danseze si sa se unduiasca atunci cand era in drum spre proba, iar mai tarziu, cand a adus un punct pretios echipei, a procedat la fel.

 

Alina Pana era asezata in genunchi si a inceput sa danseze si sa faca miscari provocatoare, tocmai pentru a-i incita pe concurentii de sex masculin, dar si pe telespectatori.

 

Galerie foto