Vedete

Alina de la Exatlon spune tot adevarul despre ce s-a intamplat intre ea si Cazacu in Republica Dominicana! “Toti ii spuneau sa nu se uite in ochii mei”

La mai bine de trei luni de la iesirea de la Exatlon, “razboinica” Alina Pana a dezvaluit de la ce au pornit barfele ca ar flirta cu “faimosul” Cazacu.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Alina Pana a fost, de departe, cea mai sexy aparitie de la Exatlon! “Razboinica” a plusat la capitolul frumusete, senzualitate, astfel ca, in competitie, multe barfe s-au legat de numele ei.

Daca Giani Kirita nu si-a putut ascunde admiratia la inceputul concursului pentru fizicul “fitnessistei”, ei bine, nici Catalin Cazacu nu a parut indiferent fata de Alina! Drept dovada, multa vreme, el si “razboinica” au intrat in colimatorul concurentilor.

Alina de la Exatlon a dezvaluit totul despre Catalin Cazacu! “Nu a existat nimic intre mine si el, doar glume”

Totusi, intre cei doi nu s-a intamplat nimic in Republica Dominicana! Alina de la Exatlon a dezvaluit totul despre Catalin Cazacu, intr-o declaratie data pentru WOWbiz.ro, in urma cu doar cateva zile. (vezi ce reactie au avut "razboinicii" la Exatlon dupa plecarea Marianei. A fost emotionant)

“Eu si Cazacu aveam un “noroc chior” la jocurile acelea in care intorceam placutele verzi si rosii! In mod ciudat, cand am concurat noi doi prima oara, ambii intorceam numai ce era necastigator. Nici macar unul nu era mai bun decat celalalt la fiecare atingere! De aici si toate glumele baietilor, mai ales cand i-am spus lui Cata sa fie “gentleman” si sa ma lase pe mine sa castig! Imi aduc si acum aminte cum “faimosii” au strigat la el disperati, dar totodata si amuzati! “Nu te uita in ochii ei”!

Pana la urma, am luat eu punctul si, de atunci, de cate ori ne vedeam, pe Cazacu il lau la misto si ii interziceau, fireste in gluma, sa indrepte privirea spre mine. Era amuzant! Au creat o atmosfera frumoasa. Uitam pentru putin timp ca participam la o competitie dura, ca suntem adversari! Acele minigame-uri chiar ne uneau! Insa, pe de alta parte, nu a existat nimic altceva intre mine si Catalin cu siguranta”, a declarat “razboinica” pentru WOWbiz.ro!


 

Galerie foto