Alina Frâncu se luptă de 9 ani cu boala Lyme! Prin ce chinuri trece zilnic din cauza unei mușcături de căpușă: "Muşchii gâtului sunt paralizaţi, la fel și limba, se simte strangulată..."

Alina Frâncu, în vârstă de 37 de ani, și-a petrecut ultimii 9 ani prin spitale, clinici, zăcând în pat, cu dureri groaznice și încercând tratamente fără niciun rezultat.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Aceste probleme cu care se confruntă sunt cauzate de boala Lyme, cunoscută și ca "Boala cu 1000 de feţe", pe care a dobândit-o în urma unei mușcături de căpușă.

Din cauza bolii, Alinei i s-au atrofiat articulațiile, mușchii și nervii. Mușchii gâtului sunt paralizați în proporție de 70%, încât se simte strangulată.

Nu trece o zi în care femeia să nu aibă dureri cumplite, pe care nici morfina care i se administrează zi și noapte nu le mai poate atenua.

Limba este și ea pe jumătate paralizată. Din cauza deteriorării sistemului nervos, Alina simte dureri ascuțite în spate, până la ceafă și arsuri la nivelul capului.

"Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi şi noapte nu le mai poate atenua. Muşchii gâtului sunt paralizaţi în proporţie de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată. Alinei îi este teamă că în curând îşi va pierde cu totul capacitatea de a înghiţi şi de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorii sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap şi dureri ca de cuţit în spate, până la ceafă'.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Umflare, ameţeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină- sunt alte simptome ale acestei crunte boli. După ce reuşeşte să adoarmă cu somnifere, îi paralizează mâna dreaptă şi picioarele", povestește Asociaţia "Salvează o inimă".

Citeste si: Incredibil ce făcea o cerșetoare cu banii primiți de la oameni! Nimeni nu se aștepta la una ca asta

Nouă ani de chin

Pentru vindecarea de această boală, Alina a investit toate resursele sale în tratamente, iar în momentul de față are mare nevoie de sprijin finaciar.

"Şi-a vândut tot ce a avut – afacere, apartament, maşină – pentru a acoperi costurile nenumăratelor investigaţii şi tratamente pe care le-a încercat pe parcursul a 9 ani de chin. Pe lângă spitalele din ţară, a fost şi în clinici private din Italia, Turcia şi Germania, dar fără folos.

Acum, Alina locuieşte singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici. Din cauza lipsurilor financiare, nu reuşeşte să menţină o dietă alimentară corespunzătoare. Durerii fizice i se adaugă suferinţa că este lăsată singură de familie şi că este lipsită de sprijin", mai dezvăluie Asociaţia "Salvează o inimă".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Bilanț Covid-19, 19 iulie! Câte cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Durere de nedescris pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit în urmă cu puțin timp: "Drum lin..."

5 zodii vor începe un nou capitol în viața lor începând cu ziua de mâine

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies