Vedete

Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness! Cea mai sexy Războinică a început cursurile de antrenor personal acreditate de Federaţia Internaţională!

În acest final de an, Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness! Cea mai sexy Războinică a început cursurile de antrenor personal acreditate de Federaţia Internaţională!icon photo

Fanii fostei Războinice au aflat că Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness. “Am început cursurile de antrenor personal certificat de IFBB”, a anunţat Alina, care s-a referit la Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness. (vezi cum a pozat Alina pentru o cunoscută creatoare de modă)

Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness. Va învăţa cu lectori acreditaţi de Federaţia Internaţională

Alina, care este instructor de fitness, vrea să facă şi pasul următor, astfel că va studia la IFBB Academy România, unde va suţine o programă de curs ţinut de lectori acreditaţi de Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness.

Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness! Cea mai sexy Războinică a început cursurile de antrenor personal acreditate de Federaţia Internaţională!

Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness: "Îţi ţinem pumnii!"

E clar că Alina Pană îşi desăvârşeşte studiile de fitness. Prietenii ei au fost încântaţi de veste şi i-au urat succes: „Felicitări!...Îţi ţinem pumnii!...Să ne anunţi că ai terminat cu bine cursurile!”.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune