Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Alina Pușcaș are probleme cu cea de-a treia sarcină. Prezentatoarea TV a povestit chinurile prin care trece de când a aflat că va deveni mamă din nou.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Alina Pușcaș trece prin clipe cumplite. Dacă primele două sarcini au decurs extrem de ușor pentru prezentatoarea TV, în cazul celei de-a treia sarcină, lucrurile nu stau deloc așa.

Vedeta a vorbit despre starea sa de sănătate. Iată cu ce se confruntă prezentatoarea TV de când a aflat că va fi din nou mamă.

Citeste si: Nicu Maharu, coborât în groapă cu lăutari! Imagini de la înmormântare

Citeste si: Ce a spus Adrian Minune atunci când a aflat că fiica lui, Carmen, va deveni mamă: „Nu știi ce-ți rezervă viitorul”

Citeste si: Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru fetițele ei! Ce a spus artista de pe patul de spital

„Acum mă simt bine. În decembrie și ianuarie m-am simțit îngrozitor. Tot ce nu am avut la cele două sarcini precedente, am avut acum. Rău permanent, grețuri, neputință, dureri de cap, somnolență, poftă de mâncare fără margini… Foarte urât și greu a fost în cele două luni.

În decembrie am crezut că mi se întâmplă ceva grav, pentru că făcusem 5-6 teste de sarcină, care mi-au ieșit negative, iar acest lucru mă ducea cu gândul la o afecțiune medicală! Abia în ianuarie, la control, am aflat că, în jurul datei de 27 decembrie, când mi-a ieșit primul test pozitiv, eram însărcinată în două luni. Foarte ciudat… Eram din noiembrie însărcinată, fără să am măcar un semn!”, a spus Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

fara descriere

Alina Pușcaș a vorbit despre sexul bebelușului pe care îl are cu medicul Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș, care mai are un băiețel și o fetiță,  a măturisit că și-ar dori ca bebelușul cu numărul trei să fie băiat:

El a fost absolut înnebunit de veste. Mai ales în primele două săptămâni din momentul în care am aflat, cred că-mi spunea zilnic, de câteva ori, cât de mult și-a dorit și al treilea copil.

Cert e că orice îmi doresc se materializează dar, recunosc, nu sunt pretențioasă sau mofturoasă. (…). Dorința este de a avea un băiețel și, sincer, nu am simțit în vreun fel ceva legat de sexul copilului. Lumea din jur ar spune că sarcinile «mofturoase» ar prevesti o fetiță (râde). Rămâne de văzut
”, a mai spus vedeta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate