Alina Vidican, pe muchie de cuțit, în SUA! Fosta soție a lui Cristi Borcea are probleme uriașe cu legea și își riscă traiul îmbelșugat din Miami EXCLUSIV

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, are, în această perioadă, probleme cât se poate de serioase cu legea, ea ajungând în fața judecătorilor a doua oară în câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Problema este însă una cât se poate de serioasă, chiar dacă, la prima vedere pare una banală, amenzile de circulație, încă neplătite, pe care le are fiind, pentru Alina Vidican, o obișnuință.

Citeste si: Imaginile care îl vor face să plângă pe Cristi Borcea! Ce fac copiii lui cu Alina Vidican în aceste momente

Citeste si: Aroganța Alinei Vidican! Cristi Borcea trece prin emoțiile vieții, așteptând eliberarea, ea se răsfață cu cheltuieli de sute de mii de dolari

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Vezi cum au adus soţiile lui Cristi Borcea pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

Mai exact, se pare că marea ei pasiune este viteza, iar bolizii pe care îi deţine acolo – ea fiind prinsă la volanul unui Ferrari de sute de mii de dolari - sunt suficienţi de puternici pentru a depăşi lejer limita admisă de lege. Iar cum maşinile pe care le conduce sunt suficient de ”fiţă” pentru ca şoferul să îşi cam permită orice, Alina Vidican pare să fie nevoită, o dată la câteva luni, să scoată câteva sute de dolari din portofel pentru a-şi plăti amenzile. Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o în iulie, iar suma nu este deloc una de neglijat: 280 de dolari. Iar acum vorbim doar de amenda pentru viteză. Pentru că, doar câteva zile mai devreme, Alina Vidican a fost, din nou, ”victima” polițiștilor rutieri intrasingenți din Florida, iar aceștia au ars-o, atunci, pentru că avea un stil de a conduce mult prea agresiv. Tot o sumă care, în România, reprezintă suficient de mult încât un om obișnuit să simtă că nu va avea ce da de mâncare familiei luna cu pricina, 160 de dolari...

Doar că cele două amenzi, încă neplătite, au dus-o în fața judecătorilor, nefiind primele probleme făcute de ea în trafic.

Iar lucrurile au devenit, brusc, complicate pentru fosta soție a lui Cristi Borcea. Mai exact, de această dată, problemele Alinei Vidican sunt mult agravate de faptul că pentru una dintre amenzile recente, a fost condamnată, chiar dacă nu are cazier. Doar că, din păcate pentru ea, mai are un alt caz de susținut în fața judecătorilor, iar acesta, dacă va fi găsită vinovată, îi poate aduce o ”pată” pe cazier. Iar asta, pentru Alina Vidican, ar fi un adevărat dezastru, nu de altceva, dar, susțin sursele noastre, ea își dorește să devină și cetățean american. Lucru care ar fi extrem de dificil de obținut, având în vedere condițiile draconice impuse de legea americană pentru cei care vor să devină cetățeni ai Statelor Unite.

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", căsătorindu-se în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.

Galerie foto 
Citește și:

Andra Volos a îmbrăcat rochia de mireasă! Cum arată fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Mi-am găsit bărbat”

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, adevărul despre relația lor. Ce s-a întâmplat între ei la Puterea dragostei?: „În emisiune nu era ok să spui prea multe chestii...”

Cel mai periculos ceai pentru ficat! Poți avea probleme grave de sănătate. Cercetătorii avertizează

Draga Olteanu Matei a împlinit 87 de ani. Ce mesaj i-a transmis Fuego?: „Sunt fericit că...”

Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu. Vedeta și fostul ei soț, chemați în judecată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies