Am aflat ce face, de fapt, Bogdan Mocanu la spectacole, cu Jador! Aceasta este singura filmare cu tânărul cântând pe scenă! Îţi place vocea lui? Dă-i o notă! VIDEO EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, filmare cu el cântând! Îţi place vocea lui?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumărate ori "favoritul săptămânii". Pe lângă statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, artistul are şi o carieră muzicală în plină ascensiune.

Citeste si: Vezi cu ce se ocupă Ana de la Puterea Dragostei după ce a părăsit show-ul! Câştigă bani frumoşi din asta şi nu munceşte foarte mult! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Cu sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi zeci de milioane de vizualizări pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe bandă rulantă atât în ţară cât şi în Diaspora.

fara descriere

Weekend-ul trecut, de exemplu, cântăreţul şi Bogdan Mocanu au avut spectacole la Frankfurt, Zurich şi Stuttgart, iar cluburile unde au ţinut reprezentaţiile au fost arhipline la evenimente.

Bogdan Mocanu, filmare cu el cântând! Fanele au fost în extaz când l-au auzit!

Şi dacă tot am menţionat numele lui Bogdan Mocanu, trebuie să vă spunem că şi tânărul se bucură de o popularitate uluitoare. Protagonistul nostru şi Jador formează o echipă atât ca prieteni cât şi pe scenă, iar câştigurile financiare sunt din ce în ce mai mari.

La evenimentele despre care am vorbit mai sus, fostul iubit al Roxanei a cântat, iar admiratoarele au fost pur şi simplu în extaz când l-au auzit.

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

fara descriere

Bogdan are o "priză" incredibilă la domnişoare, după concert lângă acesta formându-se o adevărată coadă pentru poze şi autografe. Dar nu are rost să vă mai dăm detalii... Imaginile sunt grăitoare! Vizionare plăcută, doamnelor!

Bogdan Mocanu a caracterizat-o pe Ana de la Puterea Dragostei în trei cuvinte!

Curioşi să vedem cum o descrie Bogdan pe Ana în doar câteva cuvinte, l-am sunat si l-am rugat să ne facă o caracterizare a femeii de care i-a plăcut, în nu mai mult de trei termeni.

fara descriere

"Hmm, aţi lansat o provocare dificilă. Îmi este greu să o descriu pe Ana în doar trei cuvinte, dar voi încerca. Este clar că este foarte frumoasă, aşa că lăsăm deoparte această trăsătură. În rest aş spune că este calculată, sinceră şi nu prea impunătoare", a declarat Bogdan, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate