Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

Jador, mesaj INCREDIBIL pentru Simina! Se pare că povestea lor nu are sfârşit!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador şi Simina nu mai formează un cuplu de mai bine de patru luni, dar fanii emisiunii "Puterea Dragostei" susţin că între cei doi ar mai exista o chimie. Deşi frumoasa brunetă este acum iubita lui Alex Zănoagă, îndrăgitul cântăreţ vorbeşte doar în termeni laudativi despre ea.

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost şi roşcată! FOTO!

fara descriere

"Simina este o persoană foarte specială pentru mine şi nu am spus niciodată că nu mai am sentimente pentru ea. Este singura fată din casă cu care am format un cuplu şi de care mi-a plăcut din toate punctele de vedere. Am zis şi în emisiune, o apreciez că se respectă, ca femeie. Nu se pune în posturi jenante şi impune respect, iar asta este o calitate pe care eu pun preţ. Mai mult nu am ce să zic. Ea are altă relaţie acum şi îi doresc să fie liniştită", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro acum câteva zile.

Jador, mesaj INCREDIBIL pentru Simina! "De ce mimezi fericirea în braţele altui bărbat?"

Ei bine, cea mai nouă piesă a lui Jador are un mesaj parcă special conceput pentru fosta lui iubită. În versuri se vorbeşte despre o fată care se gândeşte intens la "fostul" în timp ce stă în pat lângă actualul ei prieten.

Citeste si: Doamnelor, acestea sunt cele mai fierbinţi imagini ale verii! Uite-i pe Bogdan Mocanu şi pe Andy de la Puterea Dragostei dezbrăcaţi, pe scenă! Pe care l-aţi lua la mare să vă dea cu cremă? FOTO!

fara descriere

"De ce mai stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine? Ai crezut că aşa o să mă uiţi, shht, simt că nu ţi-e bine! De ce mimezi fericirea în braţele altui bărbat? Ce să îţi fac, inconştiento, dacă nu m-ai aşteptat?", este refrenul piesei, parcă desprins din conversaţiile pe care solistul şi Simina le-au avut în casă, de-a lungul timpului.

Artistul le-a pregătit fanilor şi o surpriză pentru clipul acestei piese. Actorii vor fi nimeni alţii decât Alexandru Bobicioiu, Iancu Sterp şi Thalida. Rămâne de văzut însă ce rol va interpreta fiecare dintre ei.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate