Am aflat ce salariu are Costel Baloiu! ”Pistruiatul” e sofer la Ministerul educatiei” Dezvăluiri exclusive

Costel Băloiu este numele real al celui care cu ani în urmă îi dădea viață lui ”Pistruiatul”, puștiul din serialul cu Sergiu Nicolaescu.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Costel Băloiu este numele real al celui care cu ani în urmă îi dădea viață lui ”Pistruiatul”, puștiul din serialul cu Sergiu Nicolaescu.

Costel Băloiu era celebru în adolescență, însă destinul său nu avea să-l ducă și în continuare sub lumina reflectoarelor. După ce a terminat cu rolul puștiului Pistruiatul și apoi Roșcovanul, Costel Băloiu nu a devenit actor. A fost taximetrist, șofer de TIR, a fost plecat și în străinătate, însă de câțiva ani este șofer la Ministerul Educației. Costel Băloiu are 61 de ani și spune că e liniștit cu viața sa de bugetar și că așteaptă să iasă la pensie. 


In articol:

Recent, Ministerul Educației a publicat pe site-ul instituției salariile angajaților săi, de la ministru și directori, până la șoferi. Așa am aflat ce salariu a încasat Costel Băloiu în luna septembrie. Conform grilei de salarizare publicate de Ministerul Educației, un șofer are un salariu de bază de 4.331 de lei. Acesta este completat  de un spor de 410 lei pe lună, o indemnizație fixă pentru ”condiții periculoase”. Conform portalului edupedu.ro, un șofer la Ministerul Educației câștigă cât un profesor cu grad didactic I și 20 de ani vechime, cu studii superioare. 

Citeste si: Cum a ajuns "Pistruiatul" din vedeta tarii, dusmanul de temut al partidului comunist. Costel Baloiu vorbeste despre orele si zilele in sir in care a fost anchetat la Militia Capitalei, in camera 107

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Costel Baloiu bani sofer
Costel Baloiu este sofer la Ministerul educatiei

Citeste si: "Pistruiatul", despre moartea actritei Margareta Pogonat: “Pe platoul de filmare mi-a fost ca o mama!"

Câți bani a câștigat Costel Băloiu pentru rolul din serialul Pistruiatul

Unul dintre cei mai cunoscuți puști de la noi de seriale polițiste, Pistruiatul, și-a încheiat cariera de actor înainte de a ajunge la maturitate. Potrivit presei, Costel Băloiu a obținut o mică avere din cariera sa de actor.  Mai exact s-a spus că suma totală a fost de 100.000 de lei, o sumă uriașă pentru anii 80, atunci când s-a filmat serialul.

De-a lungul anilor, în interviurile pe care le-a dat în presă, Costel Băloiu a dat de înțeles că motivul pentru care nu a continuat cariera sa de actor a fost faptul că Sergiu Nicolaescu nu l-ar fi plăcut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Când era elev la şcoala generală, Ludovic Orban se holba la sânii colegelor: „Ne uitam pe geam cum le tresaltă „pectoralii” bine dezvoltaţi”

Interviu fabulos cu "Pistruiatul". Costel Baloiu vorbeste in premiera despre cum i-a distrus viata celebrul rol: "Am avut numai de pierdut din cauza filmului....

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies