Am aflat cine îi ţine locul Biancăi Drăguşanu la atelier! VIDEO EXCLUSIV cu noul creator de modă

Bianca Drăguşanu, alături de sora ei, au decis să se alăture unui proiect tv care le va ţine departe de România timp de două luni. Doar că vedeta TV avea nevoie de un om de încredere care să se ocupe de ateliept, în perioada în care e plecată, aşa că a apelat la cel mai bun prieten al ei.

Autor: Radu C. Munteanu

Astfel, acum Răzvan Botezatu, spun sursele noastre, a rămas ”pe cap” cu tot ceea ce înseamnă atelier, el fiind responsabil cu onorarea comenzilor, cu achiziţionarea de materiale şi, mai nou, chiar şi cu crearea unor rochii care să fie pe gustul celor care le comandă.

Neavând un proiect în tv şi, în plus, un contract strict cu postul la care a lucrat, Răzvan Botezatu a intrat într-un impas financiar relativ dificil.

Doar că norocul lui a fost Bianca Drăguşanu, cea mai buna prietenă a prezentatorului TV care, fără să stea pe gânduri, s-a implicat imediat şi l-a salvat de la un faliment sigur. Mai exact, ea l-a ajutat financiar şi l-a sprijinit moral, Bianca luând decizia să îl ducă la atelierul ei de haine pentru a lucra acolo, impreună. Aşa că, spun sursele noastre, acum, Răzvan, cot la cot cu Bianca, lucrează în atelierul vestimentar al frumoasei vedete şi care, aşa cum recunoaşte chiar Drăguşanca, merge foarte bine.

 

 

Iar de curând, Răzvan Botezatu şi-a descoperit o nouă pasiune. Astfel, înurmăî cu câteva zile, chiar atunci când Bianca Dărguşanu decola spre o nouă aventură, alături de sora ei, fostul prezetator TV se apuca să îşi exerseze talentul de creator de modă, moment pe care, de altfel, l-a şi postat pe conturile sale de socializare.

Evident, după ce petrecuse câteva luni lângă vedeta TV, a exersat suficient de mult pentru ca cele desenate de el să aibă o noimă şi, după viteza cu care a creionat o rochie care, probabil, va intra în producţie cât de curând, pare că a fost îndrumat bine de Bianca.

Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, el preferând

să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte el, este prea dureros să poată vorbi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Botezatu, la un pas de un gest extrem! L-a prins Bianca Drăguşanu şi i-a băgat minţile în cap

Botezatu, salvat de Bianca Drăguşanu! Ce a făcut vedeta pentru prezentatorul TV

Clipe de groaza pentru Razvan Botezatu! A fost agresat in trafic! Atacatorul s-a napustit cu pumnii

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies