Am aflat cu cine stă iubita lui Liviu Dragnea izolată la domiciliu! Vezi ce face Irina toată ziua în compania celei mai bune prietene! FOTO

Iubita lui Liviu Dragnea stă izolată la domiciliu împreună cu o prietenă apropiată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea stă izolată la domiciliu de când în România s-a instituit starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a nu se plictisi, Irina Tănase a invitat-o la ea acasă pe buna sa prietenă, Sânziana, care îi este și parteneră de afaceri la biroul său de mediator. Irina a postat pe Instastory un mesaj în care a dezvăluit ce fac ea și Sânziana în izolarea de la domiciliu: “Lucruri de făcut de mâncat, de dormit, de uitat la Netflix, de repetat toate aceste lucruri. Dar, înainte de toate, de servit o cafea”.

Citeste si: Cum să te protejezi de coronavirus atunci când mergi la cumpărături?

Citeste si: Mesajul Papei Francisc pentru credincioși: „Să ne unim vocile”

Citeste si: Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua Național - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău după infectarea cu coronavirus! “Celulele mor, nici un țesut nu rămâne neafectat” VIDEO

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. (vezi motivul pentru care Liviu Dragnea are interzis la amor în închisoare)

Iubita lui Liviu Dragnea stă izolată la domiciliu. El se află la închisoare

Biroul de mediator al Irinei Tănase poartă numele „Tănase & Hristache – Birou de mediatori asociaţi”, semn că iubita lui Dragnea are un partener în afacere. Este vorba despre o amică veche a Irinei, Sînziana, care a ocupat şi ea funcţii importante. Până de curând, Sînziana a avut funcţia de consilier la Secretariatul General al Guvernului, iar înainte a fost consilier la Ministerul Dezvoltării regionale, acolo unde a lucrat şi Irina Tănase pe vremea când instituţia era condusă de Liviu Dragnea.

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Calendar ortodox 26 noiembrie! Mare sfânt celebrat azi! Cui trebuie să îi spunem La mulți ani

Cea mai bună salată de vinete din lume! Rețeta perfectă. E gata în mai puțin de o oră

Un preot român din Torino și soția gravidă, infectați cu coronavirus: "Rugaţi-vă! Preoteasa se simte foarte rău"

Bărbatul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, își închide pagina de facebook: „Nu vreau să fiu cum sunt Vulpița cu Viorel”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies