Am aflat ÎN PREMIERĂ unde sunt cazați cu adevărat concurenții de la "Puterea Dragostei"! La ce distanță stau fetele de băieți în Istanbul!  IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE din cele două hoteluri

Concurenții de la "Puterea Dragostei" locuiesc în Istanbul. Deși, s-a vorbit mult pe tema hotelului la care sunt cazați aceștia, imagini nu au apărut până acum! WOWbiz.ro vi le prezintă în exclusivitate!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, în exclusivitate, unde locuiesc, cu adevărat, concurenții de la Puterea Dragostei. Băieții stau la un hotel, iar fetele la altul.

Se știe că regula cea mai importantă pe care trebuie să o respecte concurenții de la Puterea Dragostei este ca, în afara emisiunii, fetele să nu se vadă cu băieții decât atunci când au acordul producției și în prezența cuiva din echipă. Iar pentru a nu ceda tentației și pentru a nu se întâlni întâmplător... sau nu, chiar și pe holuri, băieții locuiesc în alt hotel, la o distanță considerabilă de locul de cazare al fetelor.

Zilele trecute, într-un live, Ricardo, aflat în restaurantul hotelului său, unde lua micul dejun cu Hamude, a fost întrebat de fanii emisiunii unde este Raluca.

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei. Adrian a sărit să îl bată pe Bogdan! De la ce a pornit scandalul

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre singura sa operație estetică! Nimeni nu se aștepta ca ea să aibă o astfel de intervenție DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cine a fost primul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei? Ce spune concurenta despre acesta

”Raluca stă într-un hotel la 10 km de mine. Eu stau la altul (nr. hotel) cu băieții. Stăm separat”, a mărturisit Ricardo.

Până acum, au apărut în pozele făcute de concurenți sau în live-urile lor, scurte imagini din hotelurile în care sunt cazați. WOWbiz.ro vă prezintă azi, în premieră, imagini din cele două hoteluri luxoase din Istanbul și cum arată camerele în care stau fetele, dar și băieții. 

Fetele de la Puterea Dragostei, cazate într-un hotel de lângă Piața Taksim

Fetele sunt cazate într-un hotel aflat în apropiere de renumita Piață Taksim, adică în ceea ce este considerat centrul Istanbului, locul în care se află numeroase magazine și restaurante. Deși se află într-o zonă sigură, fetele au un program special, așa după cum au mărturisit chiar ele în emisiune: ”Pe noi, de la 10 seara nu ne mai lasă să ieșim din hotel”.

Băieții de la Puterea Dragostei au făcut celebră sala de sport din hotelul lor

Pe de altă parte, băieții sunt cazați într-un hotel mai nou, la o distanță, așa cum spunea și Ricardo, de circa 10 km de centrul Istanbului, și deci și de hotelul fetelor.

Hotelul băieților este modern, iar sala de sport de acolo e deja cunoscută datorită numeroaselor poze postate de băieți pe coturile lor de socializare.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: