Vedete

Cine a fost primul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei? Ce spune concurenta despre acesta

Roxana de la Puterea Dragostei a dezvăluit cine a fost primul ei iubit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Puțini își mai amintesc faptul că Roxana a venit la Puterea Dragostei de fapt pentru Valentin, concurentul care a plecat din casă, la cerere, la doar câteva zile după aceea. Roxana nu a suferit prea mult pentru că în emisiune a intrat Andy, un tânăr cu care aceasta a format imediat un cuplu. O perioadă a părut că Roxana și Andy sunt într-o relație frumoasă, că se iubesc. Însă, totul s-a destrămat brusc, Andy a plecat din casă, iar Roxana e din nou singură.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei se iubește în secret cu Hamude? A fost dată de gol! El este celebrul Habibi cu care vorbește mereu la telefon?

Faptul că nu mai formează un cuplu în casă, a făcut-o probabil pe Roxana să-și amintească de prima sa iubire, bărbat al cărui nume l-a păstrat tatuat pe piele.

Roxana de la Puterea Dragostei are tatuat numele primului ei iubit

”Kevin a fost primul meu iubit. Am tatuat numele lui pe deget. La un moment dat am vrut să-l șterg, dar până la urmă nu am făcut-o”, a spus Roxana, mărturisind că așa își dorește să-l cheme și pe copilul ei.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atac la Viorela și Ștefan după apariția imaginilor de la bowling

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, plină de sânge! Imaginile care au apărut după bătaia cu Simina

De altfel, Roxana este cea mai tatuată fată din casa de la Puterea Dragostei, concurenta mărturisind recent că are nu mai puțin de 12 desene pe piele, în diverse locuri, de la cele de pe față și pe gât, până la unele pe gambe.

Roxana a devenit una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei după ce s-a sărutat cu Alexander, un concurent grec, în fața lui Andy, iubitul ei. A fost momentul care a marcat despărțirea celor doi, iar Andy nu a mai vrut să audă de Roxana din acel moment. Nici măcar atunci când tânărul a fost eliminate din casă, nu a vrut să-și ia rămas bun de la Roxana, cea care îi fusese iubită câteva săptămâni.

Galerie foto