Am fost acasă la Laura Codruța Kovesi! Fosta șefă DNA locuiește într-un bloc banal din Sectorul 5! Vezi ce spun vecinii despre ea EXCLUSIV

Favorită la numirea în funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi (46 de ani) locuiește într-un apartament modest dintr-un cartier muncitoresc.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Favorită la numirea în funcția de procuror-șef european, fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi (46 de ani) locuiește într-un apartament modest dintr-un areal aglomerat al Capitalei, undeva în apropierea cartierelor Ferentari - Rahova. În 2007, după divorțul de primul soț, Laura Codruța Kovesi și-a achiziționat prin credit ipotecar un apartament de două camere într-un bloc din zona amintită, în care locuiește și acum.

Citeste si: Laura Codruța Kovesi a primit interdicție! Ce s-a întâmplat după 6 ore de audieri

Citeste si: El este antrenorul Codruței Kovesi de pe vremea când făcea baschet! Mircea Rotaru: Era autoritară, mă muștruluia și pe mine”

Chiar dacă este o persoană discretă, fosta șefă DNA, care miercuri a împlinit 46 de ani, nu putea scăpa din vederile vecinilor de scară, care ne-au vorbit despre ea.

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate