El este antrenorul Codruței Kovesi de pe vremea când făcea baschet! Mircea Rotaru: Era autoritară, mă muștruluia și pe mine”

Mircea Rotaru este omul care a dus-o pe Laura Codruța Kovesi spre marea performanță în baschet, pe vremea liceului.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Laura Codruța Kovesi a fost vicecampioană națională la cadeți cu echipa de baschet din Mediaș la care a activat. Cel care a antrenat-o în acea perioadă este profesroul Mircea Rotaru de la CSS Mediaș, cu care de altfel fosta șefă DNA a rămas în relații bune până în ziua de azi.

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a apărut informația că s-a despărțit de logodnica Irina Tănase: ”Îi transmit gânduri bune..”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Prima fotografie, după ce Valentina Pelinel a născut gemene! Uite care vor fi numele oficiale ale fetițelor

Citeste si: Laura Codruța Kovesi și-a achitat creditul cu 15 ani mai devreme! Fosta șefă DNA împrumutase 45.000 euro în 2008 pentru a-și cumpăra un apartament! EXCLUSIV

Antrenorul își amintește cu plăcere de eleva lui și spune că nu l-a surprins parcursul pe care Kovesi l-a urmat după ce a renunțat la baschet.

Mircea Rotaru: ”I se spunea Codra, am pus-o căpitan”

”Era ambițioasă, luptătoare în teren. Mă mai și muștruluia câteodată când greșeam, simțeam că deja ea este șefa! Atuurile ei erau perseverența, ambiția, avea și inteligența necesară pentru a rezolva problemele care erau pe teren. Muncă multă, volum mare... poate să ducă mult. I se spunea Codra, de la Codruța. Avea autoritate, știa să vorbească cu colegele, n-avea nici o divergență cu ele pe acolo.

La mine a fost căpitan de echipă în perioada respectivă. Când vine acasă, tot timpul vine pe la școala sportivă. De exemplu, vara trecută am jucat și baschet în sală, am făcut un joc împreună. Știe și acum să joace, ce a învățat nu se uită. Mesajul meu pentru ea este: Bravo, Codruța, felicitări. Ești o luptătoare. Așa te știu!”, a declarat Mircea Rotaru la Europa FM, la emisiunea Andreei Esca.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies