”Am sentimentul că inima mea nu e întreagă”. Adela Popescu, anunțul care a surprins pe toată lumea. Ce se întâmplă în familia ei

Adela Popescu a făcut un anunț neașteptat despre familia sa.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015, fiind acum una dintre familie model ale showbiz-ului românesc.

Cei doi îmbină armonios viața profesională cu cea personală, descurcându-se de minune cu trei copii de vârste apropiate. Însă, până să devină părinți, viața de cuplu era cu totul diferită față de cum decurge acum.

Citeste si: Adela Popescu, ipostază neașteptată pe rețelele de socializare. S-a scuzat imediat în fața mamei sale: "Să știi că așa e moda"

Adela Popescu, anunțul care a surprins pe toată lumea

Adela Popescu și Radu Vâlcan 

[Sursa foto: Facebook ]

Adela Popescu și Radu Vâlcan dur dorul clipelor în doi 

Pe Instagram, într-un moment de liniște și libertate, fără copii prin preajmă, Adela Popescu  a vorbit despre familia sa, despre relația cu Radu și despre cum e viața cu trei minori.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Astfel, prezentatoarea le-a mărturisit fanilor că dacă înainte de a fi mamă pleca unde și când voia cu soțul ei, bifând în doi multe vacanțe, acum lucrurile nu mai stau deloc așa.

Situația actuală din casa lor este una monotonă, zi de zi respectând același program și le vine tare greu, până să se și gândească, ne mai vorbind să plece într-o vacanță în doi.

Acum, pentru că prioritățile lor sunt altele, copiii fiind pe primul lor, Adela și Radu duc dorul escapadelor romantice.

Orice plecare a familiei trebuie făcută în formulă completă și asta pentru că mezinul încă este hrănit la sân, iar Andrei și Alexandru nu mai pot fi despărțiți.

Cei doi băieți au o relație foarte strânsă, iar Adela spune că nu o lasă inima să plece doar cu unul dintre ei în vacanță.

Astfel, matinala precizează că plecatul de acasă în gașcă este un lucru de amploare, greu de gestionat și mai deloc relaxant.

Citeste si: Adela Popescu, scoasă din sărite în emisiune! Ce i-au găsit colegii în geantă? Au dat-o de gol în direct: „E intimitatea mea”

”Ne e tare dor de o vacanță în doi, dar e complicat acum pentru că nu știu cum să ne împărțim și cum să îi împărțim. Pentru că cel mic e încă alăptat și ar trebui să plecăm cu el, dacă ar fi să plecăm undeva, doar că e la vârsta aceea la care nu mai are stare. Când vine vorba de băieții mari, ei clar nu se mai pot separa. Au fost vreo două weekend-uri când i-am separat de când îi avem, dar acum sunt foarte legați, încât nu mai putem pleca doar cu unul. Și oricum nu mai pot, am sentimentul că inima mea nu e întreagă, ori plec fără niciunul, ori cu toți, mi se pare că sunt nedreaptă, nu pot. În altă ordine de idei, avem un program plat, previzibil, nu se poate altfel cu atâția copii mici. Este singura modalitate prin care putem să ducem  o zi la bun sfârșit”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gestul bizar făcut de Adela Popescu în ziua propriei nunți. Radu Vâlcan a aflat abia acum, după 7 ani de la căsătorie: "Nu am zis, vă dați seama"

„Trebuia să îți dai seama că vei avea băieți”. Ce filmare a realizat Adela Popescu, înainte de a deveni mamă? Fanilor nu le-a venit să creadă când au observat

Radu Vâlcan a vorbit despre primul său job! Ce a făcut prezentatorul TV pentru bani, înainte de a ajunge cunoscut

8 zodii se vor concentra asupra propriilor dorințe

Au căzut de acord! Rusia și Ucraina au bătut palma pe loc. S-a întâmplat azi, 28 iunie

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Când se termină războiul. Omul lui Putin s-a scăpat și a spus

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies