Raluka și Luis Gabriel

Raluka și Luis Gabriel

Vedete

„Am stat un pic să mă gândesc” Raluka spune adevărul despre colaborarea cu Luis Gabriel! Ce crede, de fapt, artista, despre cântăreții de manele: „Nu se compară”

La câteva luni după ce ea și Luis Gabriel au lansat o piesă împreună, Raluka spune tot adevărul despre colaborarea lor.

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop și dance, în timp ce Luis Gabriel adoptă un alt stil muzical, cel al manelelor. Ambii se bucură de un mare succes în industrie, iar recent și-au unit vocile într-o piesă foarte apreciată de public. La ceva timp după colaborarea lor, Raluka și-a spus părerea sinceră despre colegul său, dar și despre genul muzical pe care îl cântă acesta.

Melodia pe care Raluka și Luis Gabriel au lansat-o împreună a strâns, în doar două luni, peste 5 milioane de vizualizări.

Totuși, artista a mărturisit că stat ceva timp pe gânduri înainte de a accepta să facă o piesă cu celebrul cântăreț, din cauza faptului că genul muzical pe care îl abordează Luis Gabriel este unul destul de controversat.

Chiar dacă multă lume îi blamează pe cântăreții foarte cunoscuți care s-au asociat, în ultima perioadă, cu artiștii din lumea manelelor, Raluka a preferat să nu bage prea mult în seamă aceste comentarii negative. În cele din urmă, a hotărât să facă piesa respectivă cu Luis Gabriel pentru că, spune ea, artiștii trebuie să lucreze împreună indiferent de genurile muzicale pe care le abordează, important fiind talentul pe care aceștia îl au.

„Am stat un pic să mă gândesc la această colaborare. Eu mereu am vrut să fac colaborări cu oameni talentați, am considerat că nu este ceva greșit. Nu doar că toată lumea ascultă manele, cred că trebuie să trecem peste asta. Cumva, artiștii încep să colaboreze între ei, indiferent de gen. Cred că trebuie să trecem peste ideile astea preconcepute.

Este muzică, nu este război! Nu se ceartă nimeni cu nimeni, nu se bate nimeni cu nimeni, nu se omoară nimeni cu nimeni, este doar muzică și punct.

Nu am prea primit comentarii de hate, pentru că piesa a ieșit super bună!”, a declarat Raluka pentru Playtech.ro.

Citește și: Haziran nu mai arată deloc așa! Soția lui Luis Gabriel a apelat la o schimbare îndrăzneață de look: „Când nu poți alege”. Cum a reacționat artistul când a văzut-o

Raluka

Raluka, pe scenă

[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Raluka despre o schimbare în carieră?

De curând, Raluka a fost întrebată dacă ar fi pregătită pentru o schimbare în cariera sa profesională și dacă ar vrea să cânte manele, după această colaborare cu Luis Gabriel, care a fost pe placul publicului ei. 

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat la Viena- radioimpuls.ro

Ei bine, deși piesa pe care a lansat-o cu celebrul cântăreț de manele a devenit rapid virală pe internet, Raluka nu consideră că acest gen muzical i s-ar potrivi. Mai mult, vedeta și-a spus părerea sinceră despre manele și despre cântăreții care abordează acest stil, mărturisind că, după părerea ei, genul acesta de muzică este unul dificil, iar cântăreții de manele se pricep foarte bine la ceea ce fac.

„Eu cânt în stilul meu.

Nu știu altfel, nu că nu aș fi vrut. Eu aș vrea să cânt și altceva, dar nu știu. Este greu rău de tot să cânți manele. Nu este chiar pentru toată lumea… Trebuie să studiezi mult și să fii acolo. Am anumite momente când îmi ies anumite lucruri, dar nu se compară cu ei. Ei sunt foarte buni la ceea ce fac și îi las pe ei să facă asta în continuare, pentru că eu nu m-aș pricepe la fel de bine”,
a mai spus artista.

Citește și: „Era mai mult plecat” Ana Baniciu spune adevărul despre relația cu tatăl ei! Vedeta recunoaște că i-a simțit lipsa părintelui său, în copilărie: „Am înțeles că nu-i puteam lua asta”