Am surprins-o pe Roxana de la Puterea Dragostei la machiaj, înainte de a intra în emisiune! Așa sigur nu ai văzut-o până acum VIDEO EXCLUSIV

Roxana este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, dar dacă despre caracterul ei vulcanic s-au spus multe, când vine vorba despre frumusețea ei, toți o laudă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Zilele trecute, am surprins-o pe Roxana când se machia, înainte de a intra în emisiune.

Roxana împărțea masa de machiaj cu Andreea Oprică, iar în timp ce vorbeau despre băieți, cele două fete se pregăteau pentru emisiune. Roxana s-a lăsat filmată în timp ce îți dădea cu fond de ten. ”Ne filmați ca să ne vadă lumea că sunt furmoase și așa, nemachiate?”, ne-a spus Roxana, iar apoi în stilul caracteristic a vorbit despre băieți.

Citeste si: În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa băieților de la Puterea Dragostei! Nu o să îți vină să crezi ce s-a întâmplat în camera roșie! VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

”Vrem băieți serioși, de fapt așteptăm niște bărbați în casă, pentru că acum sunt doar niște băieței, dacă e să ne referim la caracterul lor. Bogdan (n.red Mocanu, fostul iubit al Roxanei) a fost unul dintre bărbații adevărați din emisiune”, au spus cele două fete.

fara descriere

Cu fondul de ten întins pe față, Roxana ne arată cum se aranjează singură...iar forma finală am văzut-o... în emisiune.

Urmărește VIDEO pe Kfetele.ro. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate