Amalia Ştefania, horoscopista de la matinal, a rupt tăcerea despre noul iubit: ”Dragoste la prima vedere!”

Amalia Ştefania, colega de platou a matinalilor Răzvan şi Dani, a ales să-şi ţină departe de ochii curioşi ai publicului viaţa privată, însă acum aceasta a vorbit despre dragostea pe care o trăieşte.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 
La doar câteva luni de zile după ce s-a aflat de divorţul de Cici de la Sistem, presa mondenă a scris că aceasta ar trăi o poveste de iubire cu Andrei, un pilot de avion. Ba mai mult, au fost surprinşi împreună, iar acum ea a rupt tăcerea.
 
În urmă cu puţin timp, ea a făcut publică o fotografie în care apare alături de iubitul ei şi a mărturisit că îi e dor de el. 
 
”Starea de spirit de sâmbătă.”, a scris ea în dreptul imaginii ce datează de vara trecută şi, ba mai mult a completat cu hashtaguri precum ”nimic nu se compară cu asta”, ”dor de tine”, ”dragoste la prima vedere”.

 

Evident, imaginea inedită a adunat o mulţime de aprecieri din partea internauţilor.
 
Amalia a renunţat la Cici pentru un pilot de avioane, cu care ar avea o relaţie din primăvară, pe când încă era căsătorită cu Ciprian Rogojan, potrivit Ciao. Prezentatoarea rubricii de astrologie pare că a fost cucerită până peste cap de noul său iubit, care i-a insuflat şi vedetei pasiunea pentru aviaţie. De când este cu el paginile de socializare ale Amaliei s-au umplut de fotografii cu vedeta de pe la spectacole aeriene, la care Andrei Andu, actualul iubit realizează scheme pe cer cu avionul.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate