Amatto Zaharia analizează lupta dintre Mircea Badea și motociclistul care l-a făcut praf în 5 secunde! ”Badea, un bărbat asumat! Dar...” EXCLUSIV

Amatto Zaharia este, probabil, una dintre cele mai importante figuri din sportul românesc care își pot da cu părerea, în deplină cunoștință de cauză, despre ce s-a petrecut între Mircea Badea și Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf în 5 secunde pe prezentatorul tv.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Președinte al Federației Române de Kempo, cu sute de elevi antrenați în sporturile de contact, Amatto Zaharia a analizat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, lupta dintre motociclistul Teodor Emi și Mircea Badea, luptă care s-a finalizat cu un KO spectaculos, după doar 5 secunde.

Citeste si: Interviu exclusiv cu Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea în 5 secunde! ”Sper că și-a învățat lecția” VIDEO

Citeste si: Prima reacție a familiei lui Mircea Badea după bătaia încasată de prezentator! Tatăl vedetei a reacționat: ”V-ați fi refugiat din prima secundă la raionul de scutece!”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

”Mircea Badea a fost un bărbat asumat. A avut curajul să intre în ring, și-a asumat înfrângerea, iar pentru asta îl pot felicita. Nu îmi place însă ce se spune că s-ar fi luptat un profesionist, adică Teodor Emi, cu un neprofesionist.

Amândoi sunt, cel puțin teoretic, profesioniști, sunt legitimați ca sportivi ai Federației Române de Kempo”, ne-a spus, în exclusivitate, Amatto Zaharia.

Mai mult decât atât, el a analizat lupta și motivele pentru care Mircea Badea nu a rezistat deloc în fața motociclistului care l-a trimis la podea cu un genunchi devastator. ”Se vede diferența de experiență în ring. Mircea Badea este într-o formă fizică foarte bună, dar îi lipsește experiența de ring.

Asta a făcut marea diferență, Teodor Emi are mai multe lupte ”în picioare”. Adică, Mircea Badea dacă avea experiența lui Teodor Emi am fi putut vedea un meci mai lung”, ne-a mai spus Amatto Zaharia.

 

Teodor Emi, despre lupta cu Mircea Badea: ”Nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea”

Teodor Emi și-a dat seama că l-a luat prea în serios pe Mircea Badea și lămurește situația cu privire la KO pe care prezentatorul Tv l-a resimțit.

”Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii... Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde a stat sigur. După aceea, este normal să nu te lase  (să te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. S-ar fi putu ridica foarte greu și vă dați seama că nu mai era în stare de nimic. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave... (...)Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam.  Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa... Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”, a explicat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Teodor Emi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies