Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Oreste îl face praf pe Mircea Badea după meciul cu Tedi Emi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Meciul dintre Mircea Badea și Tedi Emi s-a terminat în doar cinci secunde, cu prezentatorul prăbuțit pe podeaua ringului amplasat într-un centru comercial din Capitală. Lupta dintre ei a stârnit multe reacții din partea internauților, dar și din partea persoanelor publice, iar prezentatorul a devenit ținta glumelor după KO-ul memorabil.

fara descriere

Și Oreste Teodorescu, fostul prieten bun al lui Mircea Badea, a avut o reacție după ce a văzut meciul și și-a scris imediat părerea pe pagina lui Facebook. „Doamne fereşte! Chiar nu-l mai iubeşte nimeni pe băiatul ăsta? Alo, familia, părinţii, colegii… chiar nu realizaţi degradarea neuronală a celui pe care pretindeţi că îl apreciaţi? Să profitaţi de el , să-i păpaţi banii şi să-l încurajaţi în demența lui mi se pare absolut cinic şi grotesc! Oricât de mare e distanţa dintre noi acum, în calitate de fost prieten trag un semnal de alarmă! Nu vă bateţi joc de un om cu grave probleme la mansardă, ajutaţi-l! Efectiv mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani… Rușine tuturor care încurajează circul ăsta penibil!”, a scris Oreste Teodorescu.

Citeste si: ”Măcelarul” Ioanei Condea trăiește în condiții de 5 stele la un penitenciar din Koln! Femeia pe care a bătut-o Robert Tănase a murit după 5 ani de chin

Citeste si: George Stanca, ultimele cuvinte: "Mi-au scos 500 ml de lichid din plămâni! Nu pot respira, e un coșmar”. Jurnalistul a murit azi la vârsta de 71 de ani

Citeste si: Mihai Bobonete a spus adevărul despre operaţia suferită: "Mă bucur că trăiesc"

Reacția lui Șerban Huidu după meci

“Ce dacă a luat bătaie în 5 secunde? O să își revină, e puternic!
Mircea Badea e atât de puternic încât poate să înece un pește în apă! În apă dulce. Și în sărată.

Mircea Badea e atât de puternic încât donează în fiecare zi sânge la Crucea Roșie. Niciodată pe al lui.

Mircea Badea e atât de puternic încât folosește tabasco pe post de picături de ochi. Iar ochii îi curg atunci când îi lasă el să curgă.

Mircea Badea e atât de puternic încât poate aplauda cu o singură mână.

Dar motociclistul e și mai puternic. Sau ăsta era Chuck Norris?”, a scris Șerban Huidu pe contul personal de pe o rețea de socializare.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate