Amenda scandalos de mare încasată de Zanni de la Poliția Locală! Ce ”infracțiune” a comis faimosul de la Survivor România 2021 și cât a trebuit să plătească? EXCLUSIV

Zanni de la Survivor România 2021 a fost amendat cu 2.000 de lei după ce un polițist local l-a observat când aruncat o sticlă de bere pe jos.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Poate că Zanni de la Survivor România nu e chiar cel mai cuminte băiat din România, însă întâmplarea prin care a trecut în urmă doi ani pare cu adevărat absurdă.

Faimosul care a devenit și unul dintre favoriții publicului în concursul din Republica Dominicană a primit o amendă uriașă pentru un gest lipsit de simț civic, dar totuși banal.

Zanni ”pericol public”: a aruncat un pet pe jos și a primit amendă de 2.000 de lei

Mai precis, pe 18 ianuarie 2019, un vigilent polițist local a observat un puști plin de tatuaje care arunca pe jos o sticulă de plastic de doi litri. Băiatul era chiar Zannnidache Robert Edmond alias Zanni, care se relaxa în stil studențesc, cu câțiva prieteni, pe marginea drumului, în fața căminului unde locuiește.

Citeste si: Elena Marin, supărată pe colegii săi de la Survivor România! Concurenta din echipa Faimoșilor își acuză colegii că îi fură mâncarea

Polițistul local s-a prezentat și i-a cerut actele lui Zanni, însă acesta a refuzat să se legitimeze pe motiv că nu are actele la el și l-a anunțat pe agent că nici nu va semna nici un proces verbal pentru o faptă atât

de măruntă, pe care o poate îndrepta cu un simplu gest, acela de a culege sticla de jos. De asemenea, amicii acestuia au spus că nu vor să fie martori la întocmirea procesului verbal, așa cum prevede legea. Sub amenințarea că va ajunge la secție, Zanni a fost de acord să-i dea polițistului datele de identificare, iar acesta i-a aplicat o amendă uriașă, să-l țină minte. 2.000 de lei este suma pe care polițistul local i-a dat-o pe post de amendă lui Zanni.

Absurdul continuă în instanță: Zanni a adus atingere mediului înconjurător?!

Fiind convins că a fost victima unei nedreptăți, Zanni a cerut instanței să-i anuleze amenda sau măcar s-o reducă la un nivel acceptabil, propunând suma de 200 de lei și un avertisment, adică minimul prevăzut de lege. Judecătorii au cercetat documentele, l-au analizat și pe Zanni, după care au concluzionat că polițistul local a acționat legal.

Mai mult, magistrații au decis că Zanni a avut o atitudine nesinceră în timpul procesului pentru că a declarat că la ora indicată pe procesul verbal, el era la un prieten unde jucau jocuri video.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Zanni
Zanni, în echipa faimoșilor

Judecătorii au reușit chiar să găsească o legătură între ”atitudinea nesinceră” a lui Zanni și ”grava atingere adusă mediului înconjurător și sănătății cetățenilor” adusă de acesta. Mai mult, aruncarea unui pet pe jos a devenit sinonim cu o ”stare de pericol creată” de petent. Motivarea sentinței sună cam așa:

”Sancțiunea aplicată petentului îndeplinește pe deplin cerințele de legalitate și proporționalitate prevăzute de Anexa nr.1 a HCGMB nr.120/2010 și O.G. nr.2/2001, fiind stabilită în limitele prevăzute de lege pentru acest gen de contravenții, sancțiune pe care instanța, având în vedere starea de pericol creată, atitudinea nesinceră a petentului, o consideră proporțională cu gradul de pericol social al faptei săvârșite de petent, faptă care aduce o gravă atingere mediului înconjurător și sănătății cetățenilor. Prin urmare, instanța apreciază că sancțiunea avertismentului nu se impune, fapta sancționată în cauză neputând fi socotită cu o gravitate redusă în sensul art.7 alin.2 din OG nr.2/2001”.

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România 2021, legătură neștiută cu unul dintre Faimoși! Cum au fost surprinși cei doi

Cu toate că avea dreptul să facă apel, Zanni a refuzat să mai facă acest lucru și a rămas cu amenda de 2.000 de lei.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un alt concurent de la Puterea Dragostei, în Republica Dominicană?! Robert Ionescu, după ce s-a antrenat cu Jador: ”M-am înscris la Survivor”

Andreea, sora Alexandrei Stan de la Survivor România 2021, dezvăluiri dureroase din trecutul artistei: ”Mi-am dat seama cât de tare suferă”

Scandal uriaș între Alexandra Stan și Cătălin Moroșanu de la Faimoși, la Survivor România! „După ce că ești ultima, mai și comentezi!”

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru toată România! Declarația care va înfuria pe toți românii

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Verdict după 11 ani. Mădălina Manole NU s-a SINUCIS! „E vorba de OMOR”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies