Amenințări cu bătaia în timpul unei emisiuni televizate! Elena Chiriac, în lacrimi, pe micile ecrane

Elena Chiriac a izbucnit în lacrimi atunci când Andrei Stoica i-a spus că „să plece dracu acasă”

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Elena Chiriac
Elena Chiriac

Elena Chiriac a trecut prin momente grele in emisiunea la care apare acum pe micile ecrane. Cel care i-a sărit în ajutor a fost chiar Bogdan Stoica, vrând să aplaneze conflictul.

În aceeași emisiune, Mihaela Rădulescu a izbucnit în lacrimi, după ce a făcut un anunț emoționant! Din păcate, și Elena Chiriac, tânăra sportivă de 18 ani a vărsat lacrimi pe platourile de filmare.

Andrei Stoica a fost cel care i-a provocat stările de supărare ale Elenei Chiriac: când tânăra sportivă a cerut voie să meargă să se machieze, adresându-i-se fermierului-șef, George Burcea, a degenerat un întreg conflict.

Andrei Chiriac a fost enervat de rugăminte tinerei, pentru că a venit atunci când mai mulți concurenți munceau la construcția unui țarc de oi. Sportiva a dorit o scurtă pauză, pentru a se machia, pentru că lucrase suficient și simțea că o merită.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Andrei Stoica a atacat-o imediat pe Elena Chiriac: “Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă! Nu e prima dată când te vaiți! (…). Nu te mai văita, dacă nu îți place, pleacă dracu acasă!”.

Bogdan Stoica nu s-a oprit aici! Bărbatul a continuat, cu duritate:“Elena, jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul ăsta din cap! Că mă și enervezi”.

Elena Chiriac plângând
Elena Chiriac plângând

“Se vede ce bărbat adevărat ești dacă mă ameninți cu bătaia, a fostt răpunsul Elenei Chiriac.

“Păi, sunt, că și tu ești o femeie…, a spus Andrei Stoica.

Elena Chiriac a povestit, în cadrul testimonialului: “Mi s-a părut extraordinar de urât, pentru că este un sportiv de performanță, care i-a spus unei fete, «unei copile», cum spune el, că ar bate-o cumva. Pentru că, să tragi de păr pe cineva, nu înseamnă decât bătaie.

“N-ai de ce să plângi”, au fost cuvintele cu care a vrut să o consoleze Bogdan Stoica, de care era legată.“Nu te interesează de nimeni, tu trebuie să îți faci treaba ta”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ghinion uriaș pentru George Burcea. Actorul, nevoit să părăsească „Ferma”. Ce s-a întâmplat cu fostul concurent

Andreea Bălan, prima reacție după declarațiile controversate ale lui George Burcea despre relația lor: „Feriți-vă de acei...”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Triunghi amoros la ”Ferma”! Anna Lesko a făcut o treabă rușinoasă la WC cu noul iubit al Alinei Pușcău! ”Așa a fost să fie. Atingerea lui Piștereanu”

Viviana Sposub l-a dat uitării pe George Bucrea, dar a pus ochii pe un alt concurent:„E puțin înfierbântat de la abstinență”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies