Amna și fostul soț, din nou împreună, la șase luni de la divorț! Cum au fost surprinși artista și tatăl fiului ei

Amna și fostul soț au fost surprinși împreună cu fiul lor. Artista a divorțat de Cristi Mușat în urmă cu jumătate de an.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Amna și fostul soț au fost surprinși împreună cu fiul lor. Artista a divorțat de Cristi Mușat în urmă cu jumătate de an.


In articol:

Amna a divorțat de soțul ei în urmă cu șase luni, după 9 ani de căsicie. De vină pentru ruptura dintre ei ar fi fost programul încărcat, ca în multe alte cupluri din showbiz. „Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine…”, a declarat Amna la un moment dat.

Deși s-au despărțit în urmă cu șase luni, Amna și bărbatul cu care a avut o relație timp de mai bine de 12 ani au fost surprinși la cinematograf, împreună cu fiul lor. Ea și Cristi Mușat s-au distrat de minune alături de micuțul David.

Citeste si: Planeta, în alertă! E mai gravă și mai chinuitoare decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Elena Băsescu și Cătălin „Tomată„ se judecă pentru custodia fetiței!

„Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire”

„E bine să trăieşti fiecare moment ca şi cum ar putea fi ultimul în acea căsnicie, pentru că uneori ne relaxăm şi ni se pare că e forever and ever. Dar nu e aşa. Nu contează când au apărut problemele, cu siguranţă nu sunt genul de femeie care, dacă dă de greu, fuge imediat. Am făcut tot ce mi-a stat mie în putinţă să fie bine.

Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire, asta e cea mai tristă parte. Care au crescut foarte mult împreună, aici e partea dureroasă. Fiinţa care a venit din iubirea noastră este David, pe care îl iubim şi îl preţuim foarte mult. Ne dorim din suflet să fim nişte părinţi minunaţi, responsabili. Eu şi Cristi ne respectăm, cred că e foarte greu să faci asta după un divorţ. Ăsta e cel mai greu test. Să rămânem până la bătrâneţe părinţi responsabili pentru David. Să fim înţelepţi”, a declarat Amna în cadrul unei emisiuni de televiziune, după ce s-a aflat de divorțul de Cristi Mușat.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Se schimbă harta Europei? Cel mai de coșmar scenariu. Țara care ar putea rupe Uniunea Europeană

Doliu într-o familie de vedete. Și-au pierdut copilul într-un mod tragic. ”Venise timpul să ne luăm la revedere„

Mormântul cântăreței Denisa Răducu a ars ca o torță! Toate fotografiile și jucăriile de pluș au luat foc

Cum arată casa lui Ionuț Dolănescu! Este vila lăsată moștenire de Ion Dolănescu și în care familia artistului locuiește când vine în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies