Elena Băsescu și Cătălin „Tomată„ se judecă pentru custodia fetiței!

Cătălin Gheorghe, alias Tomată, vrea custodia fiicei pe care o are cu Elena Băsescu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, s-au despărțit la sfârșitul lunii septembrie, după doi ani de relație. La doar un an după ce a năcut o fetiță, devenind mamă pentru a treia oară, fiica președintelui și iubitul ei au decis să o ia pe drumuri separate. De altfel, primul semn că există o problemă în cuplu a fost la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde EBA a venit neînsoțită de partenerul ei, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre cei prezenti să ridice mirați din sprâncene.

Despărțirea dintre Elena Băsescu și fostul ei iubit, Cătălin Tomată, părea una destul de liniștită. Deși ea ar fi vrut ca totul să se rezolve destul de discret, tatăl fiicei ei a decis să ceară în instanță custodia fetiței, relatează Cancan.

„A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița”, ar fi spus un apropiat pentru sursa mai sus citată.

fara descriere

Cătălin „Tomată”, cu 12 ani mai tânăr decât Elena Băsescu

Nu este foarte clar care a fost motivul despărțirii, mai ales că, susțin apropiații, cei doi au avut o relație frumoasă, iar Elena Băsescu chiar a încercat să facă lucrurile să meargă bine între ei, în ciuda diferenței de vârstă. Cătălin este cu 12 ani mai tânăr decât fiica lui Traian Băsescu.

Citeste si: Cum arată casa lui Ionuț Dolănescu! Este vila lăsată moștenire de Ion Dolănescu și în care familia artistului locuiește când vine în România

Citeste si: Ea e cea mai sexy clarvăzătoare din România! Beatrice are 90-60-90, scoate argintul viu și vindecă impotența

Cătălin Gheorghe alias Tomată are 25 de ani și este proprietarul unui local din Capitală. El provine dintr-o familie potentă financiar, este absolvent al unei facultăți de management și a încercat să facă carieră de unul singur, fără ajutorul implicit al părinților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate