Ana Cazan, în lacrimi la întoarcerea acasă de la Exatlon! Cine a făcut-o să plângă?

Un alt Războinic a fost eliminat din competiția Exatlon. Ana Cazan s-a întors în țară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ana Cazan a ajuns acasă în această după-amiază, după eliminarea din competiția Exatlon. A fost așteptată la aeroport de iubit, de mamă, dar și de prietenii ei.

Când și-a văzut persoanele dragi, Ana Cazan nu și-a putut abține lacrimile, mai ales atunci când iubitul i-a dăruit un buchet de flori.

Citeste si: Ce face Giani Kiriță după ce a plecat de la Exatlon! A recunoscut: "Mi-e dor de..."

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: “Exatlon”, la un alt nivel! Razboinicii si Faimosii, pe cont propriu, dupa ce Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea

Războinica Ana Cazan, eliminată de la Exatlon după duelul cu Mihaela Popescu

Ana Cazan a părăsit competiția Exatlon, după duelul cu Mihaela Popescu. A fost o despărțire emoționantă de Ana Cazan. Atât Ana, cât și Mihaela au avut lacrimi în ochi la final.

"Sunteți mult mai buni decât ei. Scăpați de starea asta negativă, să aveți un moral cât mai sus. Trebuie să scăpați de înfrângerile alea! Am ajutat echipa cât am putut, dar atât am putut. Aveți grijă", le-a transmis Ana Cazan celorlalți Războinici, înainte de a pleca de la Exatlon.

Citeste si: Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, destăinuiri despre ce au trăit la Exatlon ca antrenori: "Intimidarea este pentru cei slabi"

Ana Maria Cazan, Războinica eliminate în această săptămână de la Exatlon, s-a remarcat pe plan sportiv în cadrul competițiilor de atletism, unde a câștigat numeroase probe și medalii, ocupând locul 3 la naționale și locul 1 la biatlon în cadrul Balcaniadei. Ana Cazan a făcut mai întâi gimnastică, însa o intervenție chirurgicală complicată a obligat-o să renunțe la visule ie de a face performanță în acest sport.

 

Galerie foto 
Citește și:

Primele imagini cu Roxana după ce a bătut-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cum a apărut în emisiune! E schimbată total

Poza care a agitat pe toată lumea de la Puterea Dragostei: "Andy, sărutându-se cu o femeie gravidă!"

Pluşica îl poate "înnebuni" pe Daniel în pat! Vezi cine-i spune ce trebuie să facă dacă vrea o partidă de sex memorabilă! EXCLUSIV!

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Armin Nicoară și Claudia Puican, lună de miere! ”Dacă tot am ratat căsătoria, măcar asta să facem”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies