Ana Georgescu, părerea reală despre sosirea lui Giani Kiriţă! A abandonat Faimoasa din cauza lui?

Ana Georgescu a fost invitată la FanArena şi a fost întrebată despre părerea ei reală legată de venirea lui Giani la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Sosirea lui Giani Kiriţă la Exatlon a iscat mai multe discuţii în contradictoriu, atât cu jucătorii din echipa Faimoşilor, cât şi cu cei din echipa adversă. Pe internet fanii concursului au spus că Ana Georgescu a abandonat competiţia din cauza antrenorului. Cu toate acestea, Faimoasa a ţinut să repete că ea s-a întors în ţară din cauza accidentării la genunchi. 
 
„Eu am luat-o ca atare. Eu l-am primit la fel ca şi restul echipei ca antrenor pentru că aceasta este desfăşurarea acţiunii. Avem de ales? Eu, din pacate, nu am apucat să joc cu el ca antrenor. Eu l-am avut acolo în calitate de antrenor al echipei, însă nu ştiu ce să spun în ceea ce priveşte cum este în indicaţii. El, ştiind foarte bine că are un stil vulcanic...”, a spus Ana Georgescu, înainte de a fi întrerupta de Ilinca Vandici care a vrut să o întrebe dacă ea crede că Ionuţ ar fi fost un antrenor mai bun. Reacţia ei a fost una fabuloasa. 
 
 
„Nu cred că este comparabil. Dar ideea pe care o am de transmis, ca o conclzuie, este că eu cred că inclusiv Giani are nevoie de o acomodare cu restul echipei, aşa cum şi echipa are nevoie de o acomodare cu Giani. Odată ce lucrurile o să ajungă la un numitor comun, toată lumea o să se înţeleagă mult mai bine si rezultatele urmează să apară. Era nevoie de un caracter puternic pentru a estompa toate acele caractere puternice”, a mai spus Faimoasa. 
 
 
„Accidentarea mea era întamplată cu mult înainte de venirea lui Giani şi întamplarea face că eu am ieşit. Dezamăgesc câţiva oameni de pe social media, dar nu am ieşit din cauza lui Giani, am ieşit din cauza genunchiului pe care l-am anunţat accidentat înainte. A fost o coincidenţă. Chiar am regretat că nu am fost antrenată de Giani”, a mărturisit Ana Georgescu. 
 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: