Ana Georgescu s-a întors acasă! Avem primele imagini după plecarea ei de la Exatlon!

Ana Georgescu s-a întors în ţară, după ce a anunţat că trebuie să părăsească Exatlon.

Autor: C.L.

Ana Georgescu, una dintre concurentele din echipa Faimoşilor de la Exatlon, a anunţat că, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, e nevoită să abandoneze competiţia. 

"Îmi este foarte greu să vorbesc şi o să încerc să zâmbesc pe tot parcursul explicaţiei. Este un concurs foarte dur, cu multe accidentări. Am încercat să joc aşa, pentru echipa. În momentul în care am simţit că se agravează, am cerut să fiu dusă la RMN, din păcate, mi s a arătat că nu mai pot concura.

Sufletul rămâne alături de echipa, însă trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Îmi este foarte greu să-i las în urmă. Însă sănătatea este foarte importantă", a declarat Ana Georgescu, în ediţia Exatlon 24 octombrie, când în faţa lui Cosmin Cernat a mărturisit că e nevoită să plece acasă. 

În această după-amiază, Ana Georgescu a ajuns în ţară. A iesit din aeroport cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit să o vedem şi la Exatlon. A fost întâmpinată de familie şi de prieteni. 

Ana Georgescu a plecat de la Exatlon! Le-a lăsat colegilor o scrisoare

Ana Georgescu a anunţat că trebuie să abandoneze competiţia Exatlon în ediţia din 24 octombrie. Şi-a luat rămas bin de la colegi şi a plecat acasă.

Când s-au întors la baracă. Faimoşii au avut parte de o surpriză: Ana Georgescu le-a lăsat o scrisoare. ”Pentru Faimoşii mei, ştiu că urmează o perioadă dificilă de readaptare şi regrupare a forţelor. Mai ştiu însă că dacă este o echipă care poate să treacă şi peste asta, este echipa Faimoşilor. Nu uitati cine sunteţi înainte de fiecare zi, de fiecare meci, de fiecare reality sau testimonial. Sunteţi o echipă de campioni care au trecut prin încercări şi peste obstacole multe înainte ca acestea să fie contorizate în puncte.
Fiţi puternici, eu aşa vă ştiu! Campioni am fost, campioni vom fi, campioni vom muri! Hai, Faimoşii! Leagă-le până la capăt, fii tare!”
, au fost cuvintele pe care Ana Georgescu le-a scris pentru Faimoşi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 24 octombrie. Doru, mesaj neaşteptat pentru Giani Kiriţă: "Vreau să te anunţ că..."

Exatlon 24 octombrie. Ciprian a dat cărţile pe faţă şi îi atacă pe Faimoşi! Ce crede, de fapt, despre Giani Kiriţă: "Este un..."

Primele imagini cu Roxana Vancea după întoarcerea de la Exatlon! Faimoasa a ajuns în România. Nu rata un interviu senzaţional cu ea, în această seară la FanArena, de la orele 23:40

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

O mare companie din România a decis: ÎNCHIDE toate magazinele și pleacă

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. Omul află secretele Universului în tranziția către viața de apoi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies