Ana Maria Branza, de urgenta la spital! A fost operata! Primele declaratii

Sportiva Ana Maria Branza a ajuns la spital. Spadasina a fost operata de urgenta la genunchi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

ana-maria-branza


In articol:

Campioana Ana Maria Popescu (Branza) a scris pe Facebook prin ce a trecut, dupa aproape trei luni de izolare la domiciliu. Sportiva in varsta de 35 de ani si-a pastrat zambetul pe buze, chiar daca trece printr-o perioada mai dificila si va fi nevoita sa stea in pat cat timp va dura recuperarea post-chirurgicala.

Ana Maria Branza, operata de urgenta la genunchi! Primele declaratii de pe patul de spital

ana-maria-branza

"Ori la bal, ori la spital și cum balurile sunt suspendate pe durată nedeterminată, m-am mulțumit cu spitalul.

Uite așa s-a mai destrămat un mit, îmi și imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 și de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operație. Ntz, nu mi-a ieșit. Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze și nu mi-a lăsat alternativă. Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanță pe toate planurile. Am zis!

Citeste si: Ana Maria Brânză, cea mai titrată olimpică din România, în activitate, sinceră după ce Jocurile Olimpice s-au amânat! ”NU știu ce se va întâmpla, doar sper”

Citeste si: O campioană olimpică s-a simţit umilită din cauza lui Cristi Borcea: „Lumea îl aştepta pe Borcea la aeroport” Vezi când s-a întâmplat asta

Citeste si: FOTO Ana Maria Branza a fost pentru prima data nasa! Vezi cum s-a imbracat campioana

 

Operația a decurs bine, am urmărit tot procesul pe monitor, fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu "live"... și am înțeles aproape nimic(zici că-i un acvariu, un fel de "Finding Nemo" doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulțumită oamenilor care au avut și au în continuare grijă de mine Iar de restul am dormit

P.S. era cât pe ce să ratez compotul, dat fiind faptul că vizitatorii/aparținătorii nu au voie să viziteze pacienții. Norocul meu cu doamnele astistente care m-au răsfățat cu un borcan întreg de compot.

P.S.S cu zâmbet înainte, oameni buni", a scris Ana Maria Branza pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate