Ana Maria Preda, din nou în doliu! Artista este urmărită de necazuri la orice pas: „Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea”

Ana Maria Preda, fiica lui Aurelian Preda trece printr-o perioadă cumplită de când a murit tatăl său, iar ieri un alt om drag ei s-a dus la cele sfinte.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Ana Maria Rosa Preda o ține din necaz în necaz și pare că perioada neagră din viața ei nu vrea să se mai sfârșească. Interpreta de muzică populară a primit ca un fulger vestea că profesorul ei de muzică a încetat din viață. 

Citeste si: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima petrecere împreună după ce finanțatorul a ieșit din închisoare. Cei doi au strălucit

Citeste si: Ce mari s-au făcut nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic! Puştii lui Daniel Piersic se distrează de minune împreună cu bunica lor, celebra actriţă Anna Szeles! FOTO

Citeste si: Cum a fost surprins Mircea Dinescu după moartea soției sale! Încearcă să nu-și arate suferința, însă când credea că nimeni nu e atent la el... Imaginile tristetii

Ana Maria Preda, din nou în doliu! Artista este urmărită de necazri la orice pas: „Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea”

Ana Maria și-a exprimat regretul printr-un mesaj postat pe contul ei de Facebook. În același mesaj i s-a adresat și soției răposatului care este în doliu. 

„Soarele vieții a apus pentru dumneavoastră însă veți rămâne vesnic în sufletele generațiilor de copii pe care i-ați format, în sufletele noastre!
Doamna Cocu, știu că nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristetea prin care treceți însă îmi doresc ca Dumnezeu să va ofere tăria si puterea de a trece prin aceasta grea încercare. Sincere condoleanțe, suntem lângă dumneavoastră!
Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Cocu!😓", a scris Anamaria Rosa Preda, lângă o fotografie cu cel care i-a fost mentor.

fara descriere

Postarea artistei a strâns mai multe comentarii prin care fanii își exprimau regretul pentru suferința ei. 

fara descriere

„Condoleante si putere sa treceti prin aceste momente grele! Dumnezeu sa il odihneasca!”, „Om bun, Dumnezeu sa te odihnească în pace și sa ai grija in continuare de Alina, oriunde ai fii”, „Nu pot sa cred! Sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca!!!!”, „Drum lin, prieten drag!”, „Condoleanțe si multă putere să depășiți această pierdere. Dumnezeu să îl ierte!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate