Ce mari s-au făcut nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic! Puştii lui Daniel Piersic se distrează de minune împreună cu bunica lor, celebra actriţă Anna Szeles! FOTO

Nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic s-au făcut mari, după cum se poate vedea din câteva fotografii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic s-au făcut mari. Celebrul actor are doi băieţi, pe Florin jr, din căsnicia cu Tatiana Iekel, şi pe Daniel, din căsătoria cu Anna Szeles. Piersic jr locuieşte la Bucureşti şi a ales tot o carieră de actor, ca părinţii săi. (citeşte mesajul tulburător al lui Piersic Jr pentru tatăl său)

Citeste si: Florin Piersic Jr, transformare șocantă! Cum arată fiul lui Florin Piersic, la 51 de ani VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Florin Piersic, declarații acide după ce a fost criticat că apare alături de Cristian Pomohaci: „Sunteți ca niște hiene! Nu mai aveți nimic sfânt pe lume”

Citeste si: Imagini șocante cu Florin Piersic! Cum arată fața marelui actor la 83 de ani! A fost iar la solar sau alta este cauza?

Nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic s-au făcut mari. Daniel e expert în comerţul exterior

În schimb, Daniel, care s-a născut la Budapesta, s-a mutat de câţiva ani la Viena, unde lucrează pentru o companie, ca expert în comerţul exterior şi in relatiile internationale. El s-a însurat cu o unguroaică, Lisann, care i-a dăruit doi baieti.

fara descriere

Nepoţii de la Viena ai lui Florin Piersic s-au făcut mari. Bunica Anna Szeles îi vizitează frecvent

Puştii sunt vizitaţi frecvent la Viena de bunica lor, actriţa Anna Szeles. Aceasta îi răsfaţă cu ieşiri la cofetărie, unde le oferă profitelor şi alte prăjituri. Daniel şi mama sa au fost în România anul trecut, la Cluj-Napoca, la festivalul de film TIFF, acolo unde Annei Szeles i s-a înmânat un premiu pentru întreaga carieră.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate