Ana Maria Stamen, transformare spectaculoasă! Cum a apărut fosta Războinică în platoul FanArena! O recunoști?

Ana Maria Stamen a fost de nerecunoscut când a apărut în platoul FanArena.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ana Maria Stamen a fost eliminată de la Exdatlon după ce Războinicii au pierdut meciul pentru protecție împotriva Faimoșilor. Ea a avut cel mai mic procentaj și a concurat împotriva Mihaelei Popescu. Deși își dorea, pe de o parte, să se întoarcă la familia ei, concurenta a lupatat până la capăt pentru a rămâne alături de echipă în Republica Dominicană.

Invitată în platoul FanArena, Ana Maria Stamen a fost de nerecunoscut. Cu părul strălucitor și aranajat, îmbrăcată într-o ținută elegantă, mult diferită de cea din competiție și machiată ca o adevărată divă, Războinica a făcut senzație.

Declarația Anei înainte de a pleca din Republica Dominicană

„Buna, Cosmin! Ma bucur din tot sufletul ca am ajuns pana aici si ca am fost aleasa din atatia oameni. Ma bucur ca am facut cunostinta cu niste suflete frumoase si n-o sa va uit niciodata si o sa va sustin de acasa. Si ma bucur ca l-am avut si voi o sa il aveti in continuare ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compara cu ce vedem la televizor. Imi pare rau ca atat a fost! Voi pleca cu fruntea sus si fericita, totusi, ca am avut parte de experienta aceasta si ca nu o sa mai am alta experienta vreodata, asa. Si va multumesc mult si din tot sufletul pentru absolut tot! Si tie Giani!”, a spus Ana Maria Stamen, în lacrimi, înainte de a părăsi Exatlon.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate