Ana Mocanu, prima declarație după despărțirea de Giani: „Nu aveam voie să fac nimic! M-a turbat”

Ana Mocanu, prima declarație după ce s-a despărțit de Giani. Ce a pățit fosta asistentă TV.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
La scurt timp după ce a anunțat că este din nou singură, Ana Mocanu a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul cu care se vedea pentru tot restul vieții.

Fosta asistentă TV a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv care au fost motivele care au dus la separarea de Giani, după ce Ana a renunțat la emisiunea la care era asistentă pentru a se muta în Spania cu acel bărbat.

Citeste si: Caz șocant. Și-a omorât iubitul și a dormit cu cadavrul acestuia în pat timp de o săptămână! Ce a făcut după ce trupul bărbatului a început să miroasă

Citeste si: De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

Citeste si: Irina Shayk, decizie radicală în privința lui Bradley Cooper! Ce a făcut vedeta

Normal că zâmbesc. De ce n-aş zâmbi? Este prima declaraţie pe care o fac referitor pe subiectul acesta, să înţeleagă şi lumea. Noi am avut o relaţie extrem de frumoasă timp de trei ani de zile. Între timp au început discuţiile.

Plecarea mea a fost una foarte bruscă, eu după trei săptămâni m-am mutat din ţară. Am plecat şi m-am trezit acolo singură, sufeream foarte mult.

Nu aveam pe nimeni, nu mă suna nimeni. Mă recunoşteau oameni, era plin de români. Nu m-am putut adapta. Am depus toate eforturile. I-am zis: îmi pare rău, nu pot, dacă vrei să te întorci cu mine, întoarce-te. s-a întors cu mine. El nu a putut să se adapteze aici pentru că stătea de 13 ani acolo.

Am avut enorm de multe discuţii. Gelozia a fost unul dintre motivele care m-a terminat psihic. Pleca mai mereu, eram la distanţă. Nu îi plăcea. Eu nu aveam voie să merg la nicio petrecere, nu aveam voie să mă machiez, să fac nimic.

Am încercat, dar n-a fost să fie. Este important să faci ce simţi în momentul respectiv, nu există reguli în iubire. Iubirea noastră nu a mai fost.

Stăteam împreună pentru că trebuia să stăm şi eram obişnuiţi, aveam un business împreună. La un moment dat, acum două săptămâni, ne-am certat extraordinar de tare şi a doua zi am vorbit prieteneşte. Noi aveam nevoie.

Era o relaţie care ne încurca pe amândoi. El era extrem de gelos. Aveam un grup de prieteni şi nu puteam să merg la o zi de naştere. La orice bărbat m-aş fi uitat... vrei să ai ceva cu el! Apropiaţii ştiu”. a dezvăluit Ana pentru o emisiune TV.

Ana i-a mulțumit lui Giani pentru perioada petrecută împreună

De asemenea, aceasta a recunoscut că are în continuare o relație bună cu el și îi mulțumește pentru timpul petrecut împreună.

„Este un om extraordinar de bun şi îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Eu sunt un om mai practic, el e mai sensibil. L-am rănit de foarte multe ori, dar fără să vreau. Da, ne-am jignit, şi el pe mine, şi eu pe el. Gelozia m-a terminat, m-a turbat, m-a obosit psihic. Nu mai puteam să fac faţă", a mai povestit Ana Mocanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate