WOW

Ana Morodan, primele declarații despre căsătorie și copii! Nu o să-ți vină să crezi ce a spus „contesa digitală”

Ana Morodan a oferit declaratii despre viziunea ei asupra căsătoriei și a dezvăluit dacă își dorește sau nu copii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ana Morodan este o bloggeriță cunoscută sub numele de „contesa digitală”. Ea a devenit celebră în mediul online înainte de participarea ei la show-ul din Asia. Spre mirarea tuturor, ea a plecat acolo împreună cu prietenul ei Adrian Teleșpan, în timp ce iubitul ei a aștepatat-o acasă.

Ana Morodan este într-o relație, dar, spunea ea, nu-și dorește copii. „Cred că un copil îl faci pentru el, nu pentru tine sau partenerul tău de viață. Și mai cred că această responsabilitate este una enormă cu implicații definitorii asupra unei alte ființe umane, nu doar a ta. Atunci când iei o astfel de decizie nu e o joacă. Cât timp planul meu de viață e să construiesc Morodan Corporation (inside joke), decizia de a face un copil rămâne pe alt plan. Probabil, când o să simt că mă pot dedica așa cum consider eu că trebuie să te dedici creșterii unui copil, o să-mi schimb poziția. Nu văd, totuși, să fie prea curând”, a spus bloggerița într-un interviu pentru Viva!

Citeste si: Reacția lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a plecat cu una dintre prietenele Biancăi Dragușanu la Paris!

Ana Morodan nu vrea să se căsătorească

„Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. După cum știi, găzduiesc anual The Millennial Aristo Party, prin urmare și treaba asta cu să ai petrecerea ta e „checked. Am fost toată viața în centrul atenției, deci n-am dus lipsă de „aplauze la scenă deschisă, așa că am rezolvat și cu asta. Nu văd de ce m-aș mai căsători. Plus că pe mine mă emoționează o sală de sute de oameni care vin la conferințele mele de business și mă încarcă o astfel de energie.

Acum, lăsând gluma la o parte, o relație echilibrată nu stă într-un act. Într-o relație nu e importantă căsătoria, e importantă armonia. Dacă doar prin căsătorie vine armonia, atunci by all means… spre sfatul popular. Dacă armonia deja există, atunci căsătoria devine opțională sau irelevantă, nu?”, a mai declarat ea, pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto