Ana Morodan vorbește pentru prima dată despre iubitul ei: „Nu are treabă cu lumea asta a noastră. Este un om al cifrelor”

Ana Morodan este una dintre cele mai iubite bloggerițe de la noi, dar cu toate căeste în lumina reflectoarelor mai tot timpul, nu a vorbit niciodată despre iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

ana morodan

Invitată în cadrul unei emisiuni, Ana Modoran a fost convinsă să vorbească despre iubitul ei cu care are o relație de șapte ani de zile. 

Citeste si: Cântărețul Leo Iorga va fi condus astăzi pe ultimul drum. Unde va fi înmormântat

Citeste si: Mihăiță Piticu recunoaște că nu a fost bătut și jefuit de nepotul unui interlop. Declarații uluitoare: „Eram drogat! Nimic din ceea ce am zis nu este adevărat”

Citeste si: Ce a făcut Petre Roman când a rămas fără bani? A plătit în euro! Imagini paparazzi inedite surprinse la Sinaia

Ana Morodan vorbește pentru prima dată despre iubitul meu: „Nu are treabă cu lumea asta a noastră. Este un om al cifrelor”

Contesa nu vorbește niciodată despre relația sa amoroasă și spune că se bucură mult că iubitul ei nu face parte din lumea internetului. Lui nu îi place să apară în lumea reflectoarelor, ceea ce o bucură foarte mult pe vedetă. Ana Morodan a fost convinsă de prezentatorul emisiunii să spună câteva cuvinte despre cel care îi este alături la bine și la greu. 

ana morodan

„Ce vrei, fă, să zic de iubit? N-auzi că nu vorbesc despre asta? Oamenii din jurul meu îl cunosc. Când am plecat în Asia mi-a zis o chestie foarte drăguță: m-a emoționat: cei curajoși merg înainte întotdeauna spre moarte, dar câteodată spre victorie. Și mi-a mai zis un singur lucru: eu tot aci îs, vino cu toți creierii acasă! (...)Eu sunt cu piticii aliați, nu mă ia flama faimei.”, a povestit Contesa Morodan. 

ana morodan

Vedeta a mai declarat că nici petrecerile mondene nu sunt pe placul iubitul ei, care este mai degrabă un om al cifrelor. 

„A fost la prima petrecere și a ieșit foarte bine. De atunci mă întreabă dacă am nevoie să vină. 'Nu', 'No, bine, că nici eu nu aveam chef să vin'. Face managementul schimbării, se duce în corporații foarte mari, verifică pierderile și le remediază. Nu are nicio treabă cu lumea noastră. Mă bucur, pentru că învăț foarte multe lucruri de la el", a spus Ana Morodan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate