Ce a făcut Petre Roman când a rămas fără bani? A plătit în euro! Imagini paparazzi inedite surprinse la Sinaia

Petre Roman a ajuns la munte și, ca orice politician care se respectă, a mers să plătească telescaunul în euro pentru că nu avea bani românești la el.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Petre Roman a rămas un om de munte, așa că ai mai multe șanse să-l întâlnești pe un traseu montan decât pe holul unei recepții de fițe din Capitală. Totuși, la ultima descindere la Sinaia, fostul premier a comis-o în stil de mare politician.

fara descriere

Roman a fost filmat de paparazzi WOWbiz.ro la ghișeu, acolo unde se plătește telescaunul la cota 1.400. După ce s-a ”foit” câteva minute, Roman a tras aer în piept și a mers la casierie cerând un bilet la telescaun cu plata în euro.

Petre Roman: ”N-am decât 10 euro”

fara descriere

”Sărut mâna, am și eu o problemă. N-am lei. N-am decât 10 euro”, a mărturisit Petre Roman, considerat la vremea lui un adevărat sex-simbol al politicii românești. Anii au trecut, însă Roman nu și-a pierdut farmecul, așa că n-a durat prea mult până s-o înduplece pe casieriță să poată plăti în euro. Mai mult a durat până să ajungă la suma corectă, respectiv cursul valutar care să-i avantajeze pe ambii participanți la ”tranzacție”.

Citeste si: Incredibil, cum arăta Oana Roman în perioada adolescenţei! Era tunsă băieţeşte! Îţi vine să crezi că e ea?

Citeste si: Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru"

Citeste si: Soția lui Petre Roman, mesaj emoționant: ”S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc!”

fara descriere

Un minut mai târziu, Petre Roman cobora victorios treptele și se îndrepta către telescaun, afișând un început serios de chelie mascat de o șuviță rebelă ce amintea de vechiul său rival, Traian Băsescu. Filmarea se termină în momentul în care Roman se pierde într-un grup de turiști care îl recunosc și îi zâmbesc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate