Vedete

Ana Munteanu, câştigătoarea show-ului de talente, primele declaraţii: ”Plâng de fericire...”

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, a reuşit să câştige un show de talente în Republica Moldova, iar acum eleva lui Smiley a pus stăpânire pe trofeul concursului de voce, reuşind astfel să rupă şirul de victorii ale lui Tudor Chirilă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ana Munteanu, câştigătoarea show-ului de talente, primele declaraţii: ”Plâng de fericire...”
A câştigat inimile românilor, iar acum, în urma celor trei interpretări din marea finală, Ana a reuşit să pună mâna pe trofeul mult dorit. 
 
„Sunt foarte emoţionată şi sunt extrem de fericită. Nu mă aşteptam! Plâng de fericire, pentru că simt că l-am făcut mândru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat şi pentru că aţi avut încredere în mine. Sper să vă răsplătesc de acum încolo.”, a declarat ea, cu ochii în lacrimi, la scurt timp după ce s-a anunţat câştigătorul.
De asemenea, ulterior, ea şi-a lansat primul single din carieră, intitulat ”Măşti”.
 
Ana Munteanu, originară din oraşul Hînceşti (Moldova), a făcut canto cinci ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă a Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din Chişinău şi studiază xilofonul, tobele şi pianul. Talentul l-a moştenit de la părinţi, care nu au performat însă niciodată în acest domeniu. La doar 13 ani, Ana a interpretat în finala show-ului de peste Prut hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi“, şi astfel a câştigat marele premiu în valoare de 500.000 de lei moldoveneşti (aproximativ 112.000 lei româneşti). 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune