Ana Munteanu, câştigătoarea show-ului de talente, primele declaraţii: ”Plâng de fericire...”

Ana Munteanu, în vârstă de 16 ani, a reuşit să câştige un show de talente în Republica Moldova, iar acum eleva lui Smiley a pus stăpânire pe trofeul concursului de voce, reuşind astfel să rupă şirul de victorii ale lui Tudor Chirilă.

Autor: T.S.
A câştigat inimile românilor, iar acum, în urma celor trei interpretări din marea finală, Ana a reuşit să pună mâna pe trofeul mult dorit. 
 
„Sunt foarte emoţionată şi sunt extrem de fericită. Nu mă aşteptam! Plâng de fericire, pentru că simt că l-am făcut mândru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat şi pentru că aţi avut încredere în mine.
Sper să vă răsplătesc de acum încolo.”,
a declarat ea, cu ochii în lacrimi, la scurt timp după ce s-a anunţat câştigătorul.

 

De asemenea, ulterior, ea şi-a lansat primul single din carieră, intitulat ”Măşti”.
 
Ana Munteanu, originară din oraşul Hînceşti (Moldova), a făcut canto cinci ani la Şcoala Populară de Arte din Chişinău, iar în prezent este elevă a Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din Chişinău şi studiază xilofonul, tobele şi pianul. Talentul l-a moştenit de la părinţi, care nu au performat însă niciodată în acest domeniu. La doar 13 ani, Ana a interpretat în finala show-ului de peste Prut hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi“, şi astfel a câştigat marele premiu în valoare de 500.000 de lei moldoveneşti (aproximativ 112.000 lei româneşti). 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies