Ana Pal, declarație șoc după ce și-a găsit un serviciu modest în plină pandemie de coronavirus! ”Dacă nu lucrez, familia mea moare de foame”

Ana Pal, faimoasa eliminată de la Survivor România după un gest nesportiv, a reușit să lucreze cu jumătate de normă, în plină pandemie de coronavirus, la o pizzerie din Bacău

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ana Pal, faimoasa eliminată de la Survivor România după un gest nesportiv, a reușit să lucreze cu jumătate de normă, în plină pandemie de coronavirus, la o pizzerie din Bacău


In articol:

În urmă cu două luni, Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România, după ce l-a lovit cu capul în gură pe războinicul Andrei Ciobanu, în urma unui joc extrem de tensionat, care avea ca miză comunicarea cu persoanele dragi de acasă.”Acest gest este incalificabil și nemaîntâlnit pe un traseu sportiv. Nu se poate să promovăm violența, de aceea, chiar dacă faimoasa și-a cerut scuze, ea nu va mai continua în concurs”, au fost cuvintele prezentatorului show-ulu, Dan Cruceru la vremea respectivă.

La întoarcerea în țară, în premieră pentru WOWbiz.ro, Ana Pal a dorit să își motiveze reacțiile și să spună ce a dus la tensiunea ei în Republica Dominicană. ”Am tras cu dinți pe acel traseu, voiam neapărat să știu ce se întâmplă cu fiul meu acasă, poate că mi-am dorit prea mult, de aceea, mi-am pierdut cumpătul și nu am mai reușit să mă controlez. Îmi pare rău pentru gestul meu, știu că este tardiv, dar, când se va întoarce în țară, sper să pot să îi cer iertare personal lui Andrei, firește, dacă acceptă”, s-a apărat faimoasa la întoarcerea în țară, după ce violența ei a fost prezentată în publicațiile din întreaga lume.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, declaratii inedite la "FanArena"! Cum se intelege cu familia lui? "Ma simt norocoasa... e o familie calda!" Iata ce marturisiri a facut tanara despre viitorul relatiei sale!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Raluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”

Ana Pal, poveste de viață impresionantă! ”Fac parte dintr-o familie cu opt frați, iar doi dintre ei au probleme mari locomotorii, practic nu se mai ridică din pat” 

Mai mult decât atât, Ana Pal avea să vorbească despre greutățile ei financiare și, firește, regretul că a plecat din competiție prea devreme și astfel a pierdut șansa de a câștiga mai mulți bani. ”Am un băiețel, Ștefan,are șase ani și locuiește în Bacău, cu mine, fratele meu și sora mai mică, în vârstă de 17 ani. Noi ne-am închiriat un apartament în localitate, fiindcă nu aveam bani să stăm fiecare separat. Ne este greu cu banii. Eu fac parte dintr-o familie cu opt frați, aflată 25 de kilometri de Bacău, iar doi dintre ei au probleme mari locomotorii, practic nu se mai ridică din pat. Încerc să îi ajut cât pot, dar am și eu problemele mele. Am devenit mamă la 19 ani, a fost alegerea mea să păstrez copilul. Tatăl băiatului meu a stat cu mine puțin timp după naștere, m-a lăsat singură practic. Avea să se întoarcă după o vreme și să mai rămână în viața noastră doi ani. Apoi, a plecat, iar acum este cu altă femeie. Nu îi pasă de noi, însă asta e…”, a declarat faimoasa, completată și de antrenorul ei.

”Ana nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar și acceptă și, pe lângă meciurile la care participă, acceptă și alte locuri de muncă. Noi avem o convenție și încercăm să îi facem circa 5-6 meciuri pe an din care primește o bursă și mai găsește ea ceva de muncă, mai merge la curățenie, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar”, a povestit Florin Lupu.

Ana Pal și-a găsit serviciu! Familia ei nu va mai muri de foame.”M-am angajat la o pizzerie din Bacău, cu jumătate de normă” 

Din păcate, pandemia de coronavirus avea să îi afecteze faimoasei și mai mult starea, căci, într-o primă fază, i s-au anulat toate galele de MMA pentru care semnase și urma să câștige bănișori. În plus, restaurantul la care lucra și-a încetat activitatea, așa că, Ana Pal a rămas fără venituri. Noroc că două războinice adversare, Claudia și Adriana, i-au sărit în ajutor, la fel și persoane cu suflet mare, și o perioadă, a mai putut să se descurce.

Mai nou, Ana Pal și-a găsit serviciu! Familia ei nu va mai muri de foame, asa cum declară ea. ”Dacă nu lucrez, familia mea moare de foame. Am găsit un serviciu, poate pentru unii modest, dar pentru mine este dat parcă de la Dumnezeu. Am un job, m-am angajat la o pizzerie din Bacău, cu jumătate de normă, însă este foarte bine. Livrez la domiciliu mâncarea și aduc bani acasă, pentru copil, frați și părinți”, a declarat faimoasa la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată de WOWbiz.ro

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Horoscop de weekend, 5-6 decembrie. Care e cea mai descurcăreață zodie? Crede că le știe pe toate mereu

Oana Zăvoranu cheltuie o mică avere în fiecare lună. Suma uriașă pe care o dă pe cosmetice și îngrijire personală

Dezvăluiri incredibile! Scandalul dintre Asiana de Elena Ionescu la Survivor România s-a elucidat?! De când au devenit prietene cu adevărat cele două! ”A vrut doar să facă o...

Cezar a desființat-o pe Elena Ionescu la Survivor România! ”Rolul de victimă îi vine ca o mănușă, e rolul vieții ei! O manipulatoare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies