Cezar a desființat-o pe Elena Ionescu la Survivor România! ”Rolul de victimă îi vine ca o mănușă, e rolul vieții ei! O manipulatoare”

Elena Ionescu a fost atacată dur de Cezar Juratoni la Survivor România, pe motiv că încearcă să destabilizeze echipa și joacă mereu rolul de victimă pentru a da bine la public

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Spiritele au atins cote nebănuite în tabăra faimoșilor la Survivor România, după trei episoade dezastruoase, în care vedetele au pierdut aproape la scor de neprezentare în fața războincilor.

Alianțele vechi s-au destrămat, altele noi s-au format, Emy Alupei a avut ieșiri nervoase aproape de limita violenței, iar nominalizările Elenei Ionescu și a lui Sonny Flame la elimimarea din show au dus la adevărate războaie verbale.

fara descriere
Elena Ionescu, considerată principala vinovată de destabilizarea faimoșilor

Cea care avea să fie arătată cu degetul de colegi a fost Elena, care, din afirmațiile concurenților mai vechi, nu a reușit să facă o strategie prin care în consiliu să fie la duel Asiana și cel mai probabil Ghiță Balmuș.Conflictul în tabăra roșie a atins un alt nivel, iar, în mod surprinzător, cel care a rabufnit a fost Cezar Juratoni, cunoscut pentru echilibrul de care a dat dovadă de când a intrat în competitie, și cel care este și în postura de căpitan al echipei.

Citeste si: Scandal monstru la Faimosi! Mihai Onicas a fost prins mancand pe ascuns!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Survivor România. Asiana, geloasă pe relația Elenei cu Sony Flame! ”E mai bine să dormi cu Sony!”

fara descriere
Cezar Juratoni a desființat-o pe Elena Ionescu la Survivor România! ”Ea poate să fie cea mai bună prietenă a ta, totul cu un scop”

Cezar Juratoni a desființat-o pe Elena Ionescu la Survivor România!Faimosul a avut o serie reprosuri la adresa cântăreței, acuzand-o că a distrus echipa. "Ne-am adunat aici să vă spun o poveste, povestea Elenei. Talentul Elenei, frumusețea Elenei, minunea pe care o face Elena, farmecul ei. Ea poate să fie cea mai bună prietenă a ta, omul cu care poți să vorbești când ai nevoie, sora, ce vreți voi. Elena poate să fie toate chestiile astea. Ea le face cu un scop! (...) Ea joacă pe victima. (...) Acum am înțeles!(...) Rolul de victimă îi vine ca o mănușă, este rolul vieții ei", au fost acuzatiile aduse de pugilist, care a mai ținut să menționeze că artista este o „manipulatoare”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate