Anamaria Prodan a aflat cine „a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată pe internet: „Va plăti. La Poliție e deja totul aranjat”

Anamaria Prodan a mărturisit că a aflat cine stă în spatele distribuirii pozelor cu ea dezbrăcată pe internet.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunsocute celebrități din România. Sexy-impresara traveresează o perioadă dificilă din viața ei, fiind în plin proces de divorț. Mai multe fotografii cu vedeta, în care apare dezbrăcată în fața unei oglinzi, au ajuns virale pe internet într-un timp extrem de scurt.

Anamaria Prodan  nu s-a lăsat afectată, însă a promis că persoana care a „scăpat” aceste fotografii pe internet va plăti. Celebra impresară a mărturisit că a aflat deja cine este vinovatul și avocații ei, cât și Poliția, se ocupă în aceste momente pentru a aranja problema.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt", a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

anamaria prodan

Poze în care Anamaria Prodan apare dezbrăcată au apărut în mediul online

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan, prima reacție după ce pozele în care apare goală au ajuns în mediul online 

Anamaria Prodan a mărturisit că există o singură persoană care a primit aceste fotografii, însă refuză să creadă că este aceeași persoană care ar fi putut să le facă publice.

Vedeta a mai spus că a luat legătura cu avocații, iar persoana vinovată de publicarea acestor fotografii va plăti. În ciuda contextului în care fotografiile au apărut în mediul online, celebra impresară a recunoscut că este foarte mândră de modul cum arată, iar aceste imagini îi confirmă încă o dată că este „numărul 1 la aspect”, iar la 49 de ani are un corp de invidiat. 

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de infarct printre așternuturi! Sexy-impresara a încins atmosfera pe rețelele de socializare! „Bună dimineața”

„Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”,  a concluzionat  Anamaria Prodan

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies