Anamaria Prodan a ieșit la restaurant cu un ceas de 170.000 de euro și o geantă de ”doar” 20.000 de euro! IMAGINI EXCLUSIVE

Anamaria Prodan nu se dezminte și în perioada de criză, își face apariția pe stradă în ținute scumpe și accesorii de sute de mii de euro!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Anamaria Prodan rămâne adepta ținutelor scumpe, indiferent unde s-ar afla! Dacă în România, a surprins de nenumărate ori paparazzii prin vestimentația extrem de costisitoare și accesoriile de lux, ei bine, și acum, în perioada de pandemie de coronavirus, în șederea ei în familie, în Dubai, mereu își face apariția pe stradă sau la restaurante cu o adevărată avere pe ea.

Anamaria Prodan a atras privirile cu ținutele de lux, de la geanta de 20.000 de euro până la ochelarii de 700 de euro!

Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva zile, atunci când, la o ieșire la masă, la celebrul restaurant ”Namoss” din Emiratele Arabe, alături de Reghe și copiii săi, Laur jr., Rebecca și Luca, impresara numărul unu în România, a atras toate privirile cu rochia sa ”Lanvin” neagră, lungă, mulată pe corp și crăpată la spate, al cărei cost s-a ridicat la ”modesta” sumă de...1500 de euro!

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

La rochia de fițe, Prodanca și-a ales o pereche de adidași Gucci de 2000 de euro, un accesoriu de pus pe cap, Gucci, de 350 de euro, ochelari, tot Gucci, de 700 de euro și o ”gentuță” din colecția baby Hermes în valoare de 20.000 de euro!!!

Citeste si: Anamaria Prodan sare in apararea lui Ciprian Marica, dupa ce fostul fotbalist a fost prins cu amanta la hotel, chiar de sotul femeii

Citeste si: Prodanca, în lacrimi! Ce a putut să scrie impresara în urmă cu câteva minute în dreptul unei fotografii de suflet! ”Nimic nu s-a schimbat de când ai plecat”

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Anamaria Prodan a șoca în Dubai și cu un ceas ”Audemars Piguet” de 170.000 de euro, iar familia a purtat haine de valoarea unei vile de fiță în zona de lux a Bucureștiului

Anamaria Prodan a șoca în Dubai și cu un ceas ”Audemars Piguet” de 170.000 de euro, pe care l-a așezat cu mare mândrie pe mână. Pe de altă parte, nici Reghe nu s-a lăsat mai prejos și a ales să poarte o ținută Gucci și pantofi Loro Piana, juniorul familiei a optat pentru un outfitt Guci, Luca a mers pe vestimentație MSGM și adidași Balenciaga, iar Rebecca pe o rochie Alexander MQueen, geantă și adidași, din aceeași colecție Dior, în total, familia Regecampf etalând la plimbare haine de sute de mii de euro, cu care și-ar fi putut cumpăra lejer o vilă de mare fiță în zona de lux a  Bucureștiului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate