redThreeWide

Anamaria Prodan a mers la mormantul lui Arsenie Boca sa se roage pentru mama ei. Ce i-a rugat pe medicii de la spital inainte sa plece?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anamaria Prodan a mers la mormantul lui Arsenie Boca sa se roage pentru mama ei. Ce i-a rugat pe medicii de la spital inainte sa plece?icon photo
Anamaria Prodan a mers la Manastirea Prislop sa se roage pentru starea de sanatate a mamei sale. Ionela Prodan se afla internata la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce starea ei s-a inrautatit.


Potrivit declaratiilor facute de medicul Serban Balanescu, Anamaria i-a rugat pe toti cei care au grija de mama ei sa nu divulge niciun fel de informatie.Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a spus directorul Spitalului Elias. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune