Anamaria Prodan a salvat o femeie de la moarte şi a primit o scrisoare de mulţumire de la copilul acesteia: “Datorită lui Dumnezeu şi ţie mama mai trăieşte”

Anamaria Prodan a salvat o femeie de la moarte, primind recunoştinţa unui copil.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a salvat o femeie de la moarte, ajutând-o financiar pentru a se vindeca de o boală gravă. Asta reiese dintr-o scrisorică pe care Anamaria a arătat-o amicilor săi pe paginile de socializare.

Citeste si: Wow! Anamaria Prodan confundata cu o prostituata. Ce le-a raspuns sexy impresara barbatilor care au abordat-o

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să devină politician ”Eu discut numai cu numărul 1 din partid”

Citeste si: Anamaria Prodan şi-a spus părerea reală despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare!

Expeditorul este un copil care a scris câteva cuvinte emoţionante: “Pentru Ana Maria Prodan. Datorită lui Dumnezeu şi ţie mama mai trăieşte! Mulţumesc din inimă! Îmi plac rochiile tale cu care te îmbraci!”.

fara descriere

Anamaria Prodan a salvat o femeie de la moarte: „Cam aşa arată adevărata mea fericire"

La final, în loc de semnătură, copilul a desenat o rochie albastră. „Ce frumos! BRAVO! Si parca recunosc rochia albastra...de fapt este gri, nu?”, a postat o amică a Anamariei. (vezi ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Anamaria Prodan şi Abi Talent)

„Cam asa arată adevarata mea fericire când vine vorba de o fapta buna ... Dumnezeu sa-ti tina mama sănătoasă sa va bucurați una de alta 1000 de ani!”, a scris Anamaria Prodan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate