Anamaria Prodan, adevărul cutremurător din spatele zâmbetului! Declaraţiile ei sunt şocante! "M-a făcut cu..., m-a înjurat şi m-a ameninţat"

Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare! Uite ce se ascunde în spatele zâmbetului!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Anamaria Prodan a răzbit într-un domeniu de activitate dedicat exclusiv bărbaţilor. Impresara de fotbalişti despre care toată România vorbeşte în acest moment, după apariţia filmării în care îl loveşte pe Dan Alexa, a semnat contracte cu unii dintre cei mai în voga slujitori ai balonului din ultimii ani, succes ce i-a deranjat pe câţiva colegi de breaslă mai vechi în branşă şi rareori diplomaţi în relaţia cu competitorii.

Puternică, ambiţioasă şi mândră că a reuşit să sparga tiparele, soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat intimidată de înjurături şi de glumele cu tentă misogină şi a mers mai departe. A făcut-o chiar şi după câteva situaţii care au speriat-o, episoade desprinse parcă din filmele cu mafioţi.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile: „Vă garantez că daca stau în preajma lui, se închină ca la o icoană la mine”

Impresara le-a povestit, în urmă cu câţiva ani, jurnaliştilor unui ziar de sport, că s-a temut pentru viaţa ei, dar în special pentru cea a familiei.

Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare! "Mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică!"

Potrivit Anei, un om influent de fotbal a fost catalizatorul unui val de ură împotriva ei şi a copiilor ei. Atunci a recurs la măsuri extreme cerând protecţie la Ambasada Americii.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima apariție la TV după ce l-a lovit pe Alexa! A spus totul despre incident! Divorțează sau nu?!

"Eu am avut nişte momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depăşit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmăreşte vreo maşină, daca ne poate face cineva rău. M-au urmărit anumite persoane nopţile cu maşina şi-am avut nişte episoade... Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă şi-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau şi când ieşea la balcon o injurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe omul despre care vorbesc să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană şi am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard la vremea respectivă, pe bodyguardul lui Ion Iliescu, preşedintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăieşte ce-am trăit eu! Şi pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbalişti ai României? Eu cred că un barbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat care vine şi mă face cur.., proastă şi urâtă are minte de copil de 13 ani", a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro in urma cu ceva timp.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate